Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
Sziasztok! Gondolom nincs mindenkinek pénze olyan hangkártyára, meg hangfalrendszerre, ami 2.1es vagy 5.1es, esetleg 7.1es.. ezeknek az embereknek, mint például nekem, bekell érni a kis sima hangszórókkal.. de ne csüggedjünk, inkább tárgyaljuk ki ezeket! nekem most van kb. 4éve már meg egy nagyon régi kis Maxxtro hangszóró.. Sima fehér.. Semmi csicsa.. 2opciója van: bekapcsolás, és hangerő változtatása!
de hát most hogy a gépet upgradeltem, apától kaptam egy újabbat, mert hát efelett az idő, szép lassan, de elszállt.. nem sok gondolkodás után a választottam egy Genius SP-Q16 lett. Most szedtem ki a dobozából, holnap kipróbálásra is kerül..
pár adat a kicsikéről:
P.M.P.O.: 320 Watts
Driver Unit: 3''
Frequency Response: 75 ~ 20KHz
Controls on front panel: Power, Volume, Tone, 3D, Headphone jack
hát igen, ez valamivel többet fog tudni. halnap beizzitom és meglátjuk mi lesz
jahh és látaam ennek a kistestvérét is.. az a 10es jelzés kapta és P.M.P.O.: 200 Watts.. legalábbis ez volt a nagyobb külömbség, ki nem próbáltam, még ezt se.
UPP!
szerk: és a hangkártya az alaplapra integrált

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Mozilla Firefox
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Mobilinternet
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de hát most hogy a gépet upgradeltem, apától kaptam egy újabbat, mert hát efelett az idő, szép lassan, de elszállt.. nem sok gondolkodás után a választottam egy Genius SP-Q16 lett. Most szedtem ki a dobozából, holnap kipróbálásra is kerül..
jahh és látaam ennek a kistestvérét is.. az a 10es jelzés kapta és P.M.P.O.: 200 Watts.. legalábbis ez volt a nagyobb külömbség, ki nem próbáltam, még ezt se.