Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ja, padloszonyeg applikalasa eleg maceras, mivel 1. nem egyszeru darabolni, 2. ahogy vagod mindenfele szallnak a szalai, ugyhogy meg a plafonra is jutott belole boven
Szivacs kevesebb szopassal jar, es konnyebben takarithato a kornyek utana...
-
nyunyu
félisten
válasz
Vasinger! #1283 üzenetére
Én ebbe az egész hangszigetelésben azt nem értem, (nekem is levan szigetelve 4 CM-es szivaccsal) hogy az rendeben, hogy a ház belsejében lévő "dolgok" zaját tényleg csendesíti, de! Pl ha van elöl és hátul is egy venti, mint minden rendes házban, azok úgyis kifognak hallatszódni, de ha az nem is, akkor már a levegő áramlat hangja is biztosan kifog.
Egyszeru, elore nem raksz ventit, csak hatra.
Amig csak elol volt ventim, hogy hutse a vinyokat, addig zavart a hangja.
Atraktam hatra, elore/alulra/felulre/oldalakra padloszonyeg, most nem hallom a hangjat.
Az meg nem erdekel, hogy a vinyo 30C helyett 50C, korabban is annyi volt, amig semmi hutes nem volt a regi hazamban.Most mar csak az a franya CM 3in4 vinyotartotol bug a haz, mert nem lehet normalisan odacsavarozni az oldalait a CM Centurion 5-hoz.
(csavarmentes haz)
Meg valami puha gumitalpakat kene varazsolnom a hazra, mert az asztal is atveszi a rezgeset
-
nyunyu
félisten
Padloszonyeggel probalkozott mar valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest