Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs10
tag
Pumba! így kezdtem ahogyan te írtad, de semmi.
nónéjm! kipróbáltam everestel,de úgy sem okés.
SP3 lehet szerintem a hiba, SP2-be sikerült annó felraknom,mondjuk akkor is necces volt....
Mivel már hetven drivert feltettem meg le, gyaluljam le megint a win-t? és akkor további ötletek? -
mcs10
tag
Sziasztok
Következő a probléma: Van egy MSI P4M890 lapom, rajta egy integrált Realtek ALC883.
Már régebben is SP1 nél nehéz volt a hangra bírása. Most XP SP3 lett felrakva és nem bírtam megcsinálni. Először rendesen a laphoz járó CD ről felraktam a Realtek High audio drivert, utána le, és szedtem le más drivereket. Majd volt High Definition Audio buszon probléma is........mi lehet a megoldás? -
mcs10
tag
ok, persze! 2 driver kellett a megoldáshoz: egy régi (wdm_r127) és egy bármilyen új zipes kicsomagolt, a régit elindítottam, telepített, de ez is dobott hibaüzit de továbbment, sikerült elérni azt vele hogy a win xp megtalálja mint új eszköz, utána már működött az eszközkezelőben az ilesztőprogram frissítése gomb, aminek segítségével egy úgy driver(lényeg hogy kilegyen csomagolva, hogy elérési utat tudjunk mutatni neki, ) file-ait sikeresen felmásolta, és lám működött! és működök is....szívesen segítek ha másnak is van ilyen problémája...
-
mcs10
tag
hali!
van egy új MSI alaplapom azon egy realtek ALC888 integrált hangv.
az istenért nem tudom feltepíteni! próbáltam már driverek sorát is, de egyetlen egy drivert sem hagy végigmenni, miníg van hibaüzenet, nics eszközmeghajtó vagy csak simán valamely error 0001.........remélem tudtok segíteni!
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest