Hirdetés
Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
Szerintem is kicsi a láda neki, nekem egy wagonr+ ban va egy ilyen duplatekercses mély és a komlett csomagtartót elfoglalja a láda és reflex cső helyett sliccel van megoldva eléggé brutálisat szól 139,9 dB
Ha gondolod lemérem a ládám, de tuti vagy 75-80 liter körüli lehet. -
Pompi
nagyúr
válasz
CounterBoci
üzenetére
Kereső!!!

Házi hangfal építés
Bővebben: link -
Turbolada II
őstag
válasz
CounterBoci
üzenetére
Hello
Az 55 lteres térfogat at NAGYON KEVÉS!
A haver egy 25 cm-es MNC Cd Cone hangszórót (150W RMS) egy 125 literes ládába (kockába) épített be. Mintának a Creaive Megaworks mélyládáját használta.
Milyen erősítőd van? -
CounterBoci
senior tag
Hi.
Ide jöhetnének hangfalépítéssel kapcsolatos tapasztalatok, okosságok, lérdések...
Lenne is egy problémám:
Vettem egy DLD Acoustic Fanatic Series 1000W-os hangszórót, az eladó azt mondta, h 55l-es reflex láda kell neki, mutatott is egyet. Utánaszámoltam kicsit, már az EBP érték alapján sem lehetne reflexládába építeni, de hátha csalnak az adatok... Aztán kézzel számolva, WinISD-vel, és JBL speakershoppal is 215l tűnt optimálisnak, a programok szerint 55l-ben elég csúnya a frekvenciamenete. De a gyári láda mégis 55l. Vagy az adatai nem valósak? Tanácstalan vagyok. És még kezdő hangfalépítő. Aki tud pls help.
Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha gondolod lemérem a ládám, de tuti vagy 75-80 liter körüli lehet.