Hirdetés
Aktív témák
-
Matheus
csendes tag
Kösz a segítséget. De egy újabb kérdés merült fel bennem. Létezik Altec 321 is, és tesztedet elolvasva nekem jobban tetszett. Sajna drágább is kb. 20000 HUF.
A kérdés pedig: mennyire befolyásolja a hangkártya a hangfalak teljesítményét, mivel nekem alaplapi integrált van. Ha jelentősen akkor lehet, hogy ebbe is beruházni kéne.
Akkor már más a felállás.
Digitális kimenetre nem tudsz véletlenül vmit, ''jót'' amit még kapni is lehet és nem kerül egy vagyonba? -
Matheus
csendes tag
A következő gondom van:
Ma délután bekapcsoltam a gépem és a hangszórókból (Jazz Vision) egy deka hang nem jött ki. Kipróbáltam mindent. Nem a hangkártyával van gond, fülhallgatóból jött hang. A hangfalakra rákötöttem a walkmanem, semmi. Bekapcsolni betudom. Ha hangerőt változtatom csak halk pattogás jön. Elvileg ha maxra viszem zúgnia kéne, de semmi.
Ha van valakinek vmilyen ötlete mi lehet a gond az írjon, nagyon megköszönném
Ha javíthatatlan, akkor kéne helyette másik. Na itt is gondom van, mert nem nagyon vagyok járatos hang dolgokban, és nincs is túl sok pénzem kb. 10000 HUF.
Ha egy kicsit erőszakos vagyok, akkor az öcsémet meg tudom vágni.
Kérdés adott: milyen hangfalat. stereo vagy gyűjtsek 2.1-re
Nem kell nagy hangerő, lényeg, hogy szépen szóljon és a mély hangok is jól szóljanak (zenehallgatás (rock, klasszik rock,stb.), játék (főleg szimulátorok))
A segítséget is előre köszönöm
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest