- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Szerintem nem érted, mit írtam. A Steam funkcionalitásának nagy része egyszerűen nem működik, ha nincs állandó kapcsolata a kliensnek a szerverrel. A régimódi kliens-szerver kapcsolatra hasonlít, amikor a szerver és a (vastag)kliens együtt nyújtja a funkcionalitást, egymás nélkül nem működnek megfelelően(nyilván a te kliensed nélkül remekül megvan a szerver és nyújtja a funkcionalitást a többi kliensnek, csak neked nem).
Amit a Settlers Online kliensnek hív, az egy browser plugin... meg ne keverjünk már össze egy játékot egy terjesztői/közösségi platformmal, nem ugyanaz a kávéház. Steamen személyes és banki adatok vannak, virtuális tárca, komplett mod-ökoszisztéma(ha a játék támogatja)... nem szeretném ha az én acc-omat azért törnék fel mert egyesek nem támogatott OS-ről szeretnének csatlakozni a Steam-felhőhöz(merthogy az valójában)."Vagyis a Steam is ellehetne a saját utolsó verziójával - és még csak munkát sem kellene beledobni."
Security patch meg dísznek van szerinted? Passzióból ölnek bele pénzt a fejlesztésükbe?Mintha az OS váltás miértjét se fognád fel.
Nem, nem azért érdemes OS-t váltani mert új hardvered van, hanem azért mert a régi OS-hez nem kapsz frissítéseket, se feature-bővítést, se biztonsági javítást, így nem csak az új funkciókról maradsz le, hanem idővel szépen át tud alakulni a géped malware-keltetővé/terjesztővé(különösen ha közben ezerrel nyomod a warezt is, vagy - horribile dictu - egyes idióta fóliasipkásokra hallgatva már a támogatott időszak alatt is letiltottad a frissítést), netalán botnet téglává("another brick in the wall..."), arról nem is beszélve, hogy lejárt gyártói támogatású OS-re az egyéb szoftver- és hardvergyártók se nagyon szeretnek se támogatást adni, se optimalizálni.
És ez nem új fejlemény, évtizedek óta így megy... az újabb fejlemény az az hogy Win7 óta az MS minden OS főverzió-váltáskor lehetővé tette ingyen, vagy hatalmas kedvezménnyel az upgrade-et, pl. nekem is így lett 8500Ft-ért Win7Home Prem-ből Win8Pro, onnan meg ingyen Win8.1Pro->Win10Pro->Win11Pro, csak egyszer kellett egy retail Win7 HomePrem árát kicsengetni, és az OS-em jön velem gépről gépre legálisan...Nagyon nagy(és nem mellesleg veszélyes) marhaságokat terjesztesz ebben a hsz-ben. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged