Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kansas

addikt

válasz Joci10 #68 üzenetére

Szerintem nem érted, mit írtam. A Steam funkcionalitásának nagy része egyszerűen nem működik, ha nincs állandó kapcsolata a kliensnek a szerverrel. A régimódi kliens-szerver kapcsolatra hasonlít, amikor a szerver és a (vastag)kliens együtt nyújtja a funkcionalitást, egymás nélkül nem működnek megfelelően(nyilván a te kliensed nélkül remekül megvan a szerver és nyújtja a funkcionalitást a többi kliensnek, csak neked nem).
    Amit a Settlers Online kliensnek hív, az egy browser plugin... meg ne keverjünk már össze egy játékot egy terjesztői/közösségi platformmal, nem ugyanaz a kávéház. Steamen személyes és banki adatok vannak, virtuális tárca, komplett mod-ökoszisztéma(ha a játék támogatja)... nem szeretném ha az én acc-omat azért törnék fel mert egyesek nem támogatott OS-ről szeretnének csatlakozni a Steam-felhőhöz(merthogy az valójában).

"Vagyis a Steam is ellehetne a saját utolsó verziójával - és még csak munkát sem kellene beledobni."
    Security patch meg dísznek van szerinted? Passzióból ölnek bele pénzt a fejlesztésükbe? :W

Mintha az OS váltás miértjét se fognád fel.
    Nem, nem azért érdemes OS-t váltani mert új hardvered van, hanem azért mert a régi OS-hez nem kapsz frissítéseket, se feature-bővítést, se biztonsági javítást, így nem csak az új funkciókról maradsz le, hanem idővel szépen át tud alakulni a géped malware-keltetővé/terjesztővé(különösen ha közben ezerrel nyomod a warezt is, vagy - horribile dictu - egyes idióta fóliasipkásokra hallgatva már a támogatott időszak alatt is letiltottad a frissítést), netalán botnet téglává("another brick in the wall..."), arról nem is beszélve, hogy lejárt gyártói támogatású OS-re az egyéb szoftver- és hardvergyártók se nagyon szeretnek se támogatást adni, se optimalizálni.
    És ez nem új fejlemény, évtizedek óta így megy... az újabb fejlemény az az hogy Win7 óta az MS minden OS főverzió-váltáskor lehetővé tette ingyen, vagy hatalmas kedvezménnyel az upgrade-et, pl. nekem is így lett 8500Ft-ért Win7Home Prem-ből Win8Pro, onnan meg ingyen Win8.1Pro->Win10Pro->Win11Pro, csak egyszer kellett egy retail Win7 HomePrem árát kicsengetni, és az OS-em jön velem gépről gépre legálisan...

Nagyon nagy(és nem mellesleg veszélyes) marhaságokat terjesztesz ebben a hsz-ben. Szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák