Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nos, a miertjet pontosan nem tudom neked megmondani, hogy 2450MHz-es halozatnal miert szukseges a ralatas, de az biztos, hogy barmi, ami a freshnell zonaba belelog, az befolyasolja a kapcsolat milyenseget (erdekes egyebkent, de ez a freshnell zona az antenna moge is kinyulik, egyebkent ez egy ellipszis, aminek majdnem vegeiben van a ket antenna)
ha pl ez a zona a ket antenna kozt feluton 10m magas, aminek a felet kitakarod (mondjuk belelog egy vasbeton fal), akkor az 6dB jelveszteseg - ez ugye 75%-os csokkenes
es hogy tapaszalatra epulo magyarazat is legyen, ne csak a szaraz elmelet, haverral bk 200m-ert probaltunk atloni, de nem volt tokeletes ralatas (1-2 haz es egy drotkerites) - mondanom sem kell, hogy bar iranyba voltak allitva az anennak jel egy szal sem volt
kicsit kesobb ujbol megprobalkoztunk, de ekkor mar mindketten a padlasra vittuk a gepet, s en 8m poznat raktam az antenna ala - a jel megfelelo volt, a sebesseg ugyszint (szamokat nem irok, mert sajnos nem emlekszem pontosan, de keresd elo a miskolci wlan topicbol, ott mar egyszer leirtam) es a ping 2ms alatt maradt
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- PlayStation 5
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest