Hirdetés

Aktív témák

• Freezura

tag

Szevasztok!
    Adott egy ASUS CUSL2-C lap 900@1100-es cerkával 384Ram-al ABIT GF4-es kártyával. A gondok 1hete kezdődtek. A gép nem indult el, minden felpörgött de se kép se hang! Bios kisüt és a gép már ment is, csak a 3,5'' floppyt nem ismerte föl (kipróbáltam más floppyval és kábellel is). Le is kellett tiltanom a biosban, mert mindig ki irta a hibaüzenetét: floppy disk(s) fail (40). Ez még nem is lett volna gond, mert nem nagyon használtam a floppy-t.DE!
    Kaptam kölcsön egy játékot GTA3 nagyon sirály, de XP alatt nicsenek nálam betük és ahol szöveg lenne, ott színes téglalapok vannak. Maga a játék ment, csak azt se tudtam mi a mission. Mondom felrakom a 98-at megnézem alatta. Vinyó formáz, 98setup indít, fekete kép, gép halott! ME megróbál dettó! Mondom lehet, hogy a floppy zavar be nekik, hogy nincs, úgyhogy XP vissza, ha fel lehetett volna telepíteni! Ugyanaz a gond, az elején elindul, aztán ''fekete halál''. Néhány próbálkozás után már a gép sem indul. BIOS reset ismét, de semmi! Azóta halott a gép!
    Szóval a kérdésem: az alapalap meghalhat egyik percről a másikra? Ja: volt BIOS update a lapon 1 hónapja, lehet hogy ez a gond?

Aktív témák