Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodder
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a lost coast-al. Leszedtem a steamről feltelepítettem de indulásnál engine error hibával kidom a játék. Még a menüig sem jut el. A többi rész ep1,ep2,team fortress 2,potral gond nélkül fut. Valakinek van 5 lete?
Üdv. Doder
-
Dilikutya
félisten
Ahhoz képest, ha a Steamről csak azt akarom leszedni, elég vaskos csomagot kell áthúzni a kábeleken (2.8Gb). Nincs HL2-őm, így ok, hogy az egész engine-t is le kell szedni, de hogy a fenébe ekkora... a warez verziója 400mb volt tömörítve, feltelepítve is alig több 1Gb-nál
. Még jó, hogy ATI tulajoknak ingyenes a Lost Coast, annál többet nem is ér
. Meg mondjuk akció szempontjából sem egy nagy durranás, viszont lehet csodálni a tájat a grafikai újításokkal. Én mondjuk nem tehetem, mert csak DX8-as a kártyám
. -
Kiskokó
veterán
hello
helop gyorsannn
a half life episoode one az nem a los coast ?
az kiegészitő ? és az episode twohoz kell a one hogy elinduljon ? -
Dilikutya
félisten
Radeon tulajok, Steam-re fel!
Amennyiben azon felhasználók közé tartozol, akik számítógépében valamilyen Radeon-kártya gondoskodik a képi megjelenítésről, ne habozz felkeresni a Steam-et, ahol ingyenesen elérhetővé vált számodra a Half-Life 2: Lost Coast és a Half-Life 2: Deathmatch - ezek eleddig kizárólag a Half-Life 2 megvásárlása után voltak letölthetőek.
[link] -
cirmy
csendes tag
üdv!
segítségetkérném mert szeretném elindítani Half Life 2-t de már nem emléxem hogyan kellett.... cd-ről felmásolós verzió! válaszokat előre is thx!!!!! -
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
ki tudja
Crysis rulez! bár nem tom mi a faszt keres itt 
szerk: de, tom! díszíti a topicot
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060817/69786299010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve] -
satci
csendes tag
Sziasztok léci segitsetek már nem tudom mit csináljak.
A Half Life 2 Episode One című játékot elinditom és kijön egy kis ablak amiben ez áll ''Platform Error: module failed to initialize''.
A Half Life 2 Lost Coast-t című játékot letöltöttem kaptam egy natur fájlokat nem is kell feltelepiteni Bettetem Ide c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half -Life 2 Lost Coast\ elinditom és ezt írja ki ''Can't find backround image 'materials/console/backround01.vtf' '' Léci segitsetek
-
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Mivel csak egy techdemo...
-
[HUN]Tyson
senior tag
Szép-szép, de beszarás, hogy milyen rövid.
Kicsit túl cicomázottnak találtam már a felületeket, tehát pl a koszos udvarnak, meg a falaknak azért nem kellene ennyire csillogni.
De amikor Gabe Newell azt mondja a templom mellett hogy ennyi, kicsit pipa lettem rá! -
HDR renderin
senior tag
nekem nagyon bejön az elején amikor egy nagy szikla mellet kell kezdeni.
SZÉP KILÁTÁS A TENGERPARTRA

kis High dinamic range odavág vagyis bocs HDR rendering..................
nagyon pöpec
jah meg a Shader model 3.0 is -
HDR renderin
senior tag
nekem nagyon bejön az elején amikor egy nagy szikla mellet kell kezdeni.
SZÉP KILÁTÁS A TENGERPARTRA

kis High dinamic range odavág vagyis bocs HDR rendering..................
nagyon pöpec -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Erre senkinek semmi ötlete?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Dobjatok már vmi linket plíz, honnan lehetne letölteni a Lost Coast-ot.
Steam nem jó, mert otthon nincs netem. Irodában letölteném, és úgy haza.
Thx! -
wh_sentinel
tag
Kieget ide nekem de azonnal

-
Horny256
senior tag
Nagyon rövid volt ez a pálya

-
morceaux
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért nézegetem, mert most cseréltem hűtőrendszert, és ''adatokat gyűjtök''.
Csak kíváncsiságból. Nem parázom mert a hűtésem több, mint normális.
Amúgy meg úgy látom hogy a sima HL2-ben 1280x1024-ben max. szűrőkkel rendesen megy (50-60 fps), de Lost Coast-ban nem, HDR meg nagyon visszafogja a kártyámat (20-25 fps). 1024x768-ban HDR, 2xAA 8xAF- el szintén 50-60. -
morceaux
aktív tag
Helló!
Van egy kis problémám a HL2 Lost Coast-tal.
Azt még lenyelem, hogy ha 1280x1024-en jáccom, és bekapcsolom a HDR-t akkor meghal a kártyám, még húzva is (bár lehet hogy nem kéne neki), de azt már nem, ha játékban átállítok valamit és leokézom, kihal a game. Alt-Tab-nál is kihal. Nem fagy le, csak nem tudok utána visszamenni. Alt-Tabozni azért szoktam, hogy megnézzem a hőmérsékleteket (nemcsak a VGA érdekel hanem a proci is, tehát muszáj).
Tehát kérdésem, hogy nálatok hogy megy a game? HDR nélkül 70 fps alá nem megy nálam, persze ha bekapcsolom az élsimítást, megint akad. Anizót meg bírja, az mintha meg sem kottyanna neki. -
SLYM
veterán
halihó. tudja valaki, hogy mire jó a steam.dll file? mert amikor elindítanám a játékot valami nem teccik neki. Mért van ez?

-
Dilikutya
félisten
Volt már szó az Aftermath-ról, idevág a hír: [link]. Eredetileg idén novemberre tervezték a cikk szerint.
-
Achill3uS
nagyúr
csak képeket láttam belőle, de ez a hdr-es graf iszonyat durva

-
ByB
addikt
Véletlenül rátaláltam a rég elhagyott steam belépőmre...
Amikor a lifttel újra lelátogatok az öreghez, miért vakulok meg? Valaki segítsen, hogyan tovább? -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Érdekes, nálam (9800 PRO) elfogadható sebességgel megy együtt a HDR+AA a játékban...
-
HolloW
senior tag
válasz
Deathcourier
üzenetére
Még nincs bejelentve hivatalosana csak annyit írtak, hogy ''summer''. Valószínűleg jövő nyárra gondoltak. Nem találom azt az oldalt ahol olvastam.
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
a use alapbol az ''e'' beture van bind-elve.. (mar a hl1 ota)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Közben rájöttem, hogy a USE gombot nem állítottam be

-
bbchris
senior tag
Honnan és hogyan lehet letölteni ezt a Lost Coastot mert nekem sehogy sem sikerül . Valaki tudna egy linket dobni vagy leírni hogyan kell letölteni ?
-
Drizzt
nagyúr
De ezt nem a Valve harangozta be úgy, hogy kiegészítő, ők végig csak egy szimpla feltupírozott pályáról beszéltek, ami valljuk meg, be is jött. A vízen már nem tudom mikor lesz akárki is képes ennél jobbat csinálni... Mindenesetre félek attól, amikor már a lépéseid miatt tényleg reálisn fog fodrozódni a hőmozgás és szél miatt mozgó tó.

-
Lala6
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jó is lenne
Csak olyan jól néz ki, így együtt 
-
bagyulajuve
addikt
-
Lala6
addikt
''Végre kiadta a Valve a Source motor igazi képességeit bemutató single-player pályasorozatot. Csak ''high-end'' géppel rendelkezők figyeljenek!
Az addon-ban az új technikájukat mutatják be a high-dynamic range lightning-ot. A Valve azt ajánlja, hogy az öreg vassal rendelkezők ne is pazarolják a sávszélességet, mivel a követelmények megemlítésekor a ''very high'' szópáros hagyta el a szájukat. A Steam szólni fog, hogyha olyan akarja letölteni a játékot aki nem rendelkezik a megfelelő gépezettel. Hogy mik ezek a követelmények? 2,6 GHz-os Intel vagy 2800+-os AMD processzor, 1 GB fölötti memória és egy x800-as ATi/6800-as NVidia 3D kártya, ez természetesen csak a minimum
.
Az első hivatalos kiegészítőn, a Half-Life 2: Aftermath-en még mindig dolgoznak a fejlesztők.''
forrás: [link] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Deathcourier
üzenetére
Dede, ez az első perctől kezdve köztudott volt, hogy mindössze egy új pálya lesz. Nem volt erre ráizgulva senki szerintem... Valamit félrenéztetek.

-
westlake
félisten
lol... a 15 perces jatekban elakadtal

egyebkent annak az ''olajfuro'' toronynak a szelerol kell lekapkodni az antigravi fegyverrel a lemezeket, majd a keletkezo lyukba beledobni valami femeset, ami system error-t okoz
magyarazzatok mar el nekem, hogy komolyan erre a 15 percre izgultak ugy a playerek?

[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nah, népz. Elakadtam.
Szóval bent vagyok a templomszerűségben, s nem tudom, hogy mit kéne tenni. Ui.: ha így, ezzel a HDR-rel együtt adták volna ki rögtön a HL2-t, akkor simán 100%-osan teljesítette volna az elvárásaimat, de valamiért nem így adták.
Mind1, a játékot élveztem, a garfikot, meg a fizikát is, így meg már tökéletes. 
-
westlake
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
nem egeszen... ''falonatmenes'' koddal csak akkor latsz ilyen ures reszekete, ha magaban a falban allsz, vagy pedig kimesz az elmeleti palya teruleterol.. en ezt ugy lattam, hogy azok moge az epuletek moge mentem, amiknek elmeletileg ugyebar csak az elejet kellene latnunk az obol masik oldalarol
-
westlake
félisten
muhaha...
na vajon mi ez?
egy felkesz jatek, vagy egy tul gyorsan kiadott techdemo (ami olyan, mintha jatek lenne)
de az is lehet, hogy a keszitok ugy gondolkodtak, hogy minek azokat a dolgokat lekodolni, amiket a jatekos elmeletileg ugy sem lathat..
a tengerpartrol nezve gonyoru az obol masik oldalan levo varos es gyartelep, de milyen hatulrol? ronda
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
a legjobb az volt, amikor a gordon atesett a tengeren, majd becsapodott a talajba
(kar, hogy nincs valami neves kulfoldi online lapnal valami ismerosom.. olyan szivesen elkuldenem neki a kepeket
)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem mondjatok komolyan hogy 15 perc jatek miatt volt ez a nagy felhajtas a valve reszerol

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
utána olvastam és ez egy 30 perces kiegészítés !
az aftermatch lessz az igazi komoly játék de azt is őszre igérték
Viszont lenne egy kérdésem
akinek meg van a hl2 annak ingyenes az aftermatch? -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
adj linket!

amugy ha ez a hl: lost coast tényleg csak egy pálya, (idáig csak annyit lehetet vele játszani,de,amugy 40% van még hátra elvileg legalábbis azt írja ki a steam hogy azt tölti!)
akkor full olyan mint a HL2 MINERVA Metastasis, sőt talán az hosszabb! és jobb is valamivel! -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem mivel akkor nálam nem egy a hdr (nvidiám van) csak az új atiknál megy együtt! x1000 széria
én magas felbontáson tolom! hdr-el és ezeket a képeket nem én csinálta , nálam is igy néz ki csak nálam kezemben a fegyver
-
![[kép] [kép]](http://storefront.steampowered.com/v2/screenshots/0000000015.jpg)
![[kép] [kép]](http://storefront.steampowered.com/v2/screenshots/0000000014.jpg)
![[kép] [kép]](http://storefront.steampowered.com/v2/screenshots/0000000011.jpg)
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
hát elég rövid volt

Majd délután teszek fel képeket -
![[kép] [kép]](http://storefront.steampowered.com/v2/screenshots/0000000010.jpg)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Képeket kérnénk, ha lehetséges.
-
System Requirements:
CPU: a 2.6Ghz Intel, or AMD 2800+
Memory: 1GB or better
Video: ATI x800 or better, or Nvidia 6800 or better
egy kis izelítő
a gépígényről!
Elréhető a Half-Life 2: Lost Coast!
[2005. október 28. @ 06:08 - Mantis] (kommentek: 84)
Örvendetes hírértékkel bíró esemény zajlott le az éjszaka leple alatt. A Half-Life 2: Lost Coast megjelent, és már elérhető Steamen keresztül. Mindezt csak annyival lehet kiegészíteni, hogy aki gépigény iránt érdeklődne, az [link] kattintva minden továbbit megtudhat.
by gamestar! -
kb 10× kerestem rá szoval mindenkitől elnézést ha van már ilyen topik ha meg nicns! akkor
hát toljuk itt!

Nah én felraktam mivel steamen már 4 napja elérhető és meg kell hogy mondjam ! nagyon állat!
MI már megint brutál sőt talán jobb és HDR nagyon beadja!!!!
Viszont hiányolom az anti -t és anzi-t szval kell venni ati kártyát
hogy mennyed HDR és élsímitások egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Még jó, hogy ATI tulajoknak ingyenes a Lost Coast, annál többet nem is ér

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is gyengén...
Mind1, a játékot élveztem, a garfikot, meg a fizikát is, így meg már tökéletes.