Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm thx nagyon kozbe kikertem mar axlrose32 véleményét holnap meg kiprobazom a regi vga-val

thx (bar annak se nagyon fogok orulni ha a vga a gond mert akkor vihetem fel pestre...

O

::

-
_Petya_
őstag
Bővebben: link
axlrose32 profi a témában, segíteni fog. Ez szerintem zárható.
Petya -
Satu
tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Valami kontakthiba. Le kell szedni a hátlapot, működés közben műanyag valamivel végigkocogtatni a paneleket , alkatrészeket, szerencsés esetben szemmel észrevehető valami. Nagyfeszültség messziről kerülendő!

-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hasonló gondok egy MAG monitorral, a kép alsó része idönként felgyűrődik kb 2 cm-mel. Általában egy pofon segit! Mi lehet a gond?
-
Van nekem egy samsung syncmaster 757MB (katodsugarcsoves) monitorom és mostanaba elkezdett xarakodni. Neha nekiáll ''recsegni'' vagyishat nem szoszerint....csak olyan mintha nem erintkezne vmi vagy szikrázna (legjobban ahhoz tudnam hasonlitani mindtha légy lenne benne)...meg ez eleinte nem is okozott gondot de miota megvan az uj videokartyam (1-2 hettel vetele utan) ha elkezd a monitor ''recsegni'' akkor levagja az egesz gepet (a gep megy tovabb...de kep nincs vmit olyan mintha folyamatosan ujraindulna...mivel folyamatosan lehet hallani ugyanazt a hangot amit az optikai meghajtók bekapcsolaskor csinalnak) Nem tudom mit csinaljak...mi a baj a vga vagy a monitor
..
plssss help meee!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..