Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #6 üzenetére
Én ilyet nem mondtam. Az előttem szóló mondta a programozók igenis keresettek ha c vagy java fejlesztésről van szó. ÉN sajna pascalt tanultam, de rühellem.
-
elistvan
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #4 üzenetére
Biztos így van, ha van ismerettséged és bekerülsz onnantól már nem gáz, csak az a baj, hogy nyakra főre képzik az embereket akikkel Dunát lehetne rekeszteni és nem tudsz kitűnni papír alapján a többiek közül hiába több a tudásod. Szóval bekerülni nehéz egy jó helyre.
-
elistvan
őstag
Dettó, anno fősulin a felsőfokú Rendszer informatikus okj-re kaptam óralátogatás alól felmentést az egyik infós tárgyból. (Vizsgáznom persze ugyanúgy kellett!) Az ECDL-es papíros csoporttársamnak meg vizsgáznia se kellett. Na de a mostani melómmal, az OKJ-mmel simán megcsinálok szinte bármit hibátlanul Word/Powerpoint/Excelben, a munkatársaim akik kötelező munkahelyi továbbképzés keretében ECDL tanfolyamot végeztek, hozzá se tudnak szagolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest