Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Nem hagyják békében nyugodni ezt a gémet..

Z1 Battle Royale néven egy n+1-edik nekifutással próbálkoznak feltámasztani az egykori King of the Killt. -
zadir1
tag
Ps4- en úgylátom nagyon hypeolják. Tolják ott sokan?
-
Heroes fan
őstag
Ki játszik még vele?
-
SH4D0W2011
őstag
Nincs valakinek véletlenül egy megmaradt PS4-es, EU closed beta kulcs? Baromi nehéz a várakozás.

-
Heroes fan
őstag
Gamestar teszt a mostani számban.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
warmonger441
üzenetére
Köszi a részletes segítséget. Mindenképpen megfogadom a tanácsaidat.

-
válasz
warmonger441
üzenetére
köszi ez hasznos tanács volt

-
warmonger441
aktív tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ez teljesen más mint a pubg. Jó pár "pro" arccal csapatba dobott már, mondták hogy nem pubg, szerezz egy fegyót, egy sisakot, craftolj egy páncélt és menj vadászni a többiekre. Ne lootolj, ne campelj: csak minnél több embert szedj ki (és azoktól lootolj). Na meg nem árt 5-10 órát belerakni kezdőként a "combat zone"-ba.
Amint lehet szerezz kocsit. Pl az első 2-3 "szűkülést" simán túl lehet élni a gázban ha szereztél elég firstaidet.
+ a harchoz a legjobb ha mihamarabb csinálsz pár kenőcsöt a kötszerből, mert az egyből elállítja a 3. szintű vérzést is.Szerk.: a lehető leghamarabb tanulj meg 2tap-el ölni AR15-el
Kb 40-50 órám van benne amióta f2p lett.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
LE is töltöttem, de annyira nem nyerte el a tetszésem. Gameplay akik gondolkodnának a letöltésén.
Így a PUBG után valahogy üres nekem a játék, igaz a loot rendszer nagyon hasonló. A baj az, hogy kicsit olyan gagyinak hat az egész pedig úgy olvastam PUBG előtt ez volt a király a kategóriába.
Nekem azzal volt még bajon, hogy olyan gyorsan jött a gáz, hogy szinte mindig csak futottam a safe zone-ba. -
Valaki jön gamelni ? Amúgy tényleg vicces hogy előtte volt akcióba a játék aranyosak

-
ooooobi
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Meg is indul a steames negatív értékelés szerintem, igazán közölhették volna elöre legalább pár héttel. Biztos volt olyan aki mondjuk 1 nappal elötte vette meg.
-
wjbhbdux
veterán
ma estétől free2play lesz. [link]
-
Heroes fan
őstag
Megjelent az 1.0.
-
-
nsbikes
csendes tag
Sziasztok!
Humble Bundle-n ez a havi 12dollaros jatek, valaki jatszik meg ezzel egyaltalan?
Magyar kozossege van? Elgondolkoztam rajta hogy megveszem de ha nincs magyar kozosseg akkor igazabol felesleges mert a cyka sracok nem nagyon erdekelnek. 
-
GODx
tag
Valaki játszik még a KOTK-val? Ismerősökkel játszogatunk, első 10 meccsem után ide dobott.
Ez jónak számít? Csak mert a headshot osztáson kívül máshoz nincs közöm a játékban...
[link] -
bigrob
őstag
Nézz rá a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-ra. Szimpatikusabbnak tűnik nekem, meg is vettem.
(#580) KisTücsök
Én 10 euróért vettem valamikor december környékén. Akkoriban kinguinen és társain ~8 euróért ment. (én is onnan vettem volna csak volt steam walletemen apró) -
KisTücsök
addikt
Hali!
Nem emlékeztek véletlenül, mennyi volt eddig a legnagyobb leárazás? KotK-nál. HRK-n ~16euro. Már vagy két hónapja várom, hogy akciós legyen steamen, de ha annyira nagyon nem is menne le, akkor inkább megveszem most.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hát én g2a-n venném, ott a legolcsóbban ha beleszámoljuk a 925ft-os shieldet is akkor olyan 5300Ft körül van.
Amúgy a játék nagyon tetszik, naponta nézek streamet és hát eléggé bejövős az egész 
-
Lehet bár az adatok impozánsak :
47,209 playing now
51,815 today's peak
59,454 all-time peakOwners: 3,855,703 - 3,970,357
Players total: 2,720,190 - 2,816,778 (70.75%)
Players in the last two weeks: 1,009,031 - 1,068,331 (26.54%)
Average playtime: 46 hours, 48 minutes
Average playtime in the last two weeks: 11 hours, 19 minutesPowered by steamspy.comMi következik ebből? Az hogy a büdös életbe nem hozzák ki korai hozzáférésből
Mennyibe kerül most amúgy? Mert nekem megvan a régi verzió ( split ) óta , és nem tudom hogy mennyibe fáj. -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Érdemes megvenni a King of the Kill-t?
Félek hogy egyszer csak abba marad a fejlesztés vagy ehhez hasonló dolog történik, révén hogy még early access... 
-
K1nG HuNp
őstag
Update és preseason 3

-
K1nG HuNp
őstag
A szétválás előtt néhány nappal hagytam ott a játékot. Most szedem a king of the killt. Van aktív csapat/teamspeak? Nem is kérdezősködök sokat, gondolom a lényeg ugyanaz, a többit meg majd megérdeklődöm ts-en

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok.
Kocsit hogy lehet vezetni ? -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Gondolkodok a H1Z1 King of the Kill megvételén, megéri? Elég sok negatív értékelés van Steam-en, mint pl a DayZ nél.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Volt régen pletyka hogy fizetni kell az egyik játék módért , akkor ahoz már elég az alap játék ?
-
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nem, hanem a meglévő H1Z1 -et szedték ketté egyik hónapban, talán a tavasszal, és ezután 2 féle H1Z1 lett a játék tulajdonosok könyvtárában.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok.
Régebben szemezgettem a játékkal de most ahogy látom elég sokan nézik Twivh-en viszont H1Z1: King of the Kill néven fut ,ez valami új kieg ? -
Thome
veterán
Totál halott a játék, vagy csak a PH-n nincsenek játékosok?

-
Tudja valaki hogyan kell az armort equip-elni? Sehogy nem veszi fel az emberem, ha mindent leszórok róla akkor se.Nagyon átláhatatlan számomra az inventory, nem igazodok el benne.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Budapest szerveren keresnék csapatot. Egyedül vagyok és sajbos rohadtul nemtudok boldogulni, ma másodjára öltek meg, és vették el a cuccaim. Ez egyedül nem valami izgalmas játék, meg lehetetlen is...

Köszi szépenJa lemaradt a steam profilom: http://steamcommunity.com/id/kiezTe90/
-
Thome
veterán
Csináltam egy basic shacket, ajtóval, beszórtam mindent oda... Na most, szerencsére bugos a játék, és ha odajön valaki mellé, tabot nyom és faszán kitudja szedni a cuccokat... Állok benne, és nézem hogy fogynak a cuccok. Amit tudtam összeszedtem, de marha boldog voltam.
Namost. Ha csinálok egy storage containert, beleszórom a cuccokat, akkor onnan nem tudják falon keresztül kiszedni a cuccokat ugye?
-
kiezTe90
senior tag
Gránátvető? Azta f★szom, nemis tudtam hogy az is van.
Amúgy én a katonaságnál szoktam "megedződni". (Ott veszek fel golyóállót, azt a rejtőző ruhát, ha van akkot fegyvert)
Csinálok nyilat, és a zombikat szétnyilazom. Szoktak jó cuccokat adni. (Pl.: gázmaszk, cipő stb..) Sajnos még lőszert vagy fegyvert nem találtam zombiknál.
Tegnap a budapest szerveren egy angol békénhagyott, cseréltünk cuccokat is, egy magyar meg lelőtt. Nevetséges volt a szituáció de hát ez van.
Egyedül kicsit nehéz. -
Thome
veterán
Tapasztalatom 15 h játékidő után:
PVE szerver: lootra jó, de semmi kihívás.
PVP szerver: Futsz, találsz valamit, random lelőnek, újrakezd. 3-an sem jobb a helyzet, ugyanúgy bedarálnak. Tegnap speciel gránátvetővel kaptam az áldást.Van valami tipp PVP szerverre? Hogy érdemes lootolni, közlekedni, mit kraftoljunk az elején, nyilván univerzális tippre gondolok, általános tippekre, mert nyilván sok környezeti és játékstílusbeli tényezőtől függ a dolog.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Csapattársakat, vagy klánt keresnék a budapest szerveren.
Jelölj be steamen.
Nevem: kiezTe90 -
csatarid
csendes tag
Már jó, Ddos volt...
Szervereken hogyan lehet szövegesen csevegni azt tudja valaki? Text Chat Enterre van téve elvileg, lenyomom tudok írni de a képernyőre nem írja ki amikor elküldöm és mások se írnak soha egy szót se. (vagyis én nem látom)
-
xrace77
tag
-
csatarid
csendes tag
Csak nekem nem indul el a játék?
LaunchPad was unable to connect. Please check the network connection or try again later. If the problem persists, please visit https://help.daybreakgames.com for assistance.
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be a játékot, abszolút kezdő vagyok.
Ezt a Budapest szervert többször is olvastam, hol találom meg, vagy hogyan tudnék oda felmenni? -
hanslanda
tag
2fos BR-re keresek tarsat
http://steamcommunity.com/profiles/76561198140969298/ -
törölt tag
Sziasztok, én nem rég kezdtem a játékot és volna egy olyan kérdésem, hogy a ládákhoz a kulcsot csak rendes pénzért lehet venni?
Esetleg játékban kell valamit csinálnom, hogy kapjak vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm a választ.(illetve, amint tudom végig olvasom a hozzászólásokat)
-
neato3loco
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Jó is a rádió. Be lehet paráztatni az embereket.

-
PeeterssoN
őstag
válasz
neato3loco
üzenetére
Pár napja voltam fennt, hát majd beszartam amikor valaki belezsólt az éterbe és a társával azon diskurál hogy merre lehetnek a többiek majd arról hogy valaki kiloggolt előle. Erre gyorsan elpucoltam én is. Én nem leszek a vad a vadászatban.

-
neato3loco
senior tag
Csapat társakat keresünk Budapest szerveren! Ha már játszunk, akkor vadásszunk együtt!

-
Evome
senior tag
Lootoltam egy racing jacketet meg leather pants-ot
Ezt soha az életbe nem fogom tudni eladni ugye ? Csak akkor lehetne adni ha a játék dobja mint item ?? -
A_ScHuLcZ
addikt
3 mailcímet használok aktívan, de még 3-at kipróbáltam, amit az elmúlt években használtam, egyik se jött be. Egyszerűen ötletem sincs mivel tudnám kideríteni, a ticketemre napok óta nem reagálnak semmit, elküldtem benne a STEAM ID-mat, elvileg annak segítségével kinyomozható.
Van egy link, ahol ellenőrizni lehet, hogy az adott mailcímhez tartozik-e, és ha igen milyen acc. Nekem az egyik címhez 2 is van, de egyik sem az, amelyikre a játékot regisztráltam, ezek már utólag létrehozott accok, hogy hibajegyet tudjak leadni. (De minek?
) -
A_ScHuLcZ
addikt
Valaki, aki megjelenés napján vásárolta a játékot meg tudná nézni, hogy a daybreak regisztrációja után kapott-e megerősítő e-mailt a regisztrálásról? Hiába keresem, egyik mail címemen sem találok ilyet, pedig külön van olyan is, amit játékokhoz használok. Már azokat a címeket is végignéztem, amiket évek óta nem használok, sehova nem érkezett ilyen.
Nem emlékszem a jelszavamra, korábban el volt mentve a launherben. Megváltoztatnám a jelszót, de egyik címre sem érkezik meg a levél, ötletem sincs mivel regelhettem januárban, ha nem ezekkel..
-
kippedli
tag
Ma megvettem, leszedtem beléptem és egyfeszt G32 hibát ír. Mi lehet a gond? Írtam ticketet. Azt írja nem vásároltam meg a játékot. Az accon külön regisztrálni kell ?
-
dergander
addikt
-
törölt tag
Ládákat, eladható cuccokat milyen játékmódban dobál?
Sehol nem találok rá normális választ. meg hogy egy héten mennyi a limit?
Köszönöm! -
A_ScHuLcZ
addikt
Másnál nem fagy a játék?
Az utóbbi időben tapasztaltam, reméltem a patchek megoldják majd, de nem úgy tűnik. A jelenség: egy pillanatra beakad a hang és a kép, majd fél-1mp-et még megy utána, és hirtelen kivág desktopra. A hiba random jelentkezik, általában mikor elkezdek játszani rögtön az első 5-10 percben van egy, ezen túlmenően akkor jellemző, ha kocsit vezetek... Így 1 hónap elteltével már kezd bosszantani, párom gépén is előfordult már ugyanez a jelenség, de nála jelentősen ritkább, pedig egy jóval gyengébb C2D konfigról játszik. -
whYz
őstag
Idojaras, stb...
-
jbl
senior tag
Közzé teszem a TS elérhetőségünket, ahová csapattagokat/klánokat kereső vagy csak a játékkal ismerkedő embereket várjuk.
TeamSpeak3
79.120.211.136Várunk mindenkit szeretettel!
[A Budapest szerver bázisa./youtube/]
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lmrrMZKXeow?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Azzal sajnos nem tudsz semmit kezdeni, legközelebb figyelj hova építkezel.
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztoK! pont a large shelterem ajtaja előtt van egy fa, kivágom, de mindig visszanő. valahogy ezt végleg ki lehet írtani ? vagy mindig vissza fog nőni ?mert ha igen ez elég ciki..
-
zedok
őstag
Na. PHSemleges néven játszok.
Pleasent Valley ennyire telítve van zombikkal? Próbáltam egy remek cselt, hogy majd megkerülöm és oldalról valahogy..de végig zombikkal volt kikövezve az út.
Volt egy kis sprintem.. -
zedok
őstag
Megvettem. Most fog lejönni. Kipróbálom.
PHNegativ néven leszek a játékba. ingyen frag

-
jbl
senior tag
Közzé teszem a TS elérhetőségünket, ahová csapattagokat/klánokat kereső vagy csak a játékkal ismerkedő embereket várjuk.
TeamSpeak3
79.120.211.136Várunk mindenkit szeretettel!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Kérdés, hogy ez vagy DayZ? Igazából mindkettő érdekelne, de a diák pénztárca megszabja jelenleg az irányt. Mik a főbb különbségek?

-
whYz
őstag
Banshee szerveren nem akar valaki csatlakozni a csapatunkhoz? TS3 van, bazis es cuccok vannak.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez valami egyedi dolog lesz, mert a fórumon senki nem írt ilyen hibáról az utóbbi időben. Kipróbálnám, de melózom.
Hibaüzenetet nem kapsz? Letöltődött rendesen, steam resi? Én akkor találkoztam hasonlóval, amikor a steamnek volt kapcsolati problémája, amint az helyrejött, ment a játék is.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudtommal még nincs, 10 euro-ért én biztosan nem hagynám ki, szerintem korrekt game, és ami a legjobb: látni rajta, hogy fejlődik! Cheaterek sajnos itt is akadnak (hol nem?), de szvsz még nem vészes a helyzet. A BAN rendszeren dolgoznak, egyelőre manuális banhammer szokott lesújtani az esti órákban.
Ami idegesítő benne, az az egyre gyakrabban beiktatott player/item wipe, lassan már 2 hetente van, és olyankor kezdeted újra elölről az egészet, komoly bázist építeni szvsz jelenleg nincs értelme. Persze szeretek a 0-ról összegyűjteni, építkezni, de amikor már 253-adszorra futok neki újra, akkor annyira nem vicces.
Bugok vannak, de ha úgy nézzük a játék alfa állapotban van, szerintem ezek beleférnek, egyes játékok végleges verzióiban is több a hiba. A fejlesztők is játszanak vele, vélemények/javaslatok figyelembe vételével fejlesztik a játékot, update hetente 1-2x szokott lenni.
Előfordult már, hogy update után probléma volt (pl sok embernek crashelt), de ezeket gyorsan orvosolták.Kérdésedre röviden válaszolva: Játszható állapotban van, szerintem megéri, jó időtöltés.
-
orc88
őstag
Üdv!
Régóta szemezek a játékkal.
Érdemes most megvenni akciósan steamen, vagy van már megjelenési dátum? Játszható állapotban van?Előre is köszi!

-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Igen ezt tudom, de a crowbar is gyorsan elkopik, hacsak nem tolod el rá az összes repair kitedet. Jobb szeretnék olyan helyen lootolni, ahol nem kell ütni hozzá az autókat. Tudok is ilyet, ahol tonnaszámra van, csak azt a környéket már nagyon meguntam, ezért mennék másfelé.
BTW: crash-elős hiba nálatok is jelen van? 2 napja emiatt nem tudok játszani, belépek, megmozdulok, vagy invertoryt nyitok és egyből crash, official fórumon láttam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a hibával a szerdai update óta.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ki melyik területre esküszik, hol érdemes lootolni, építkezni? Olyan helyet keresek, ahol fegyvert, lőszert és ezek mellett scrap metalt, hozzávalókat is lehet találni úgy, hogy nem 3 hétig tart összeszedni egy bázisra való cuccot.
-
Norbertboy
csendes tag
http://www.twitch.tv/norbertbull_hun
-
EnDaN
tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Akkor ennyit erről.
-
törölt tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Nem lehet venni fegyvert lol.
Új hozzászólás Aktív témák

- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Habár kb kétszer öltem eddig , mert legtöbbször 1 lövéssel leszednek és még lereagálni se tudom ami nevetséges mivel elég pontatlanok a fegyverek úgy vettem észre
Amúgy a játék nagyon tetszik, naponta nézek streamet és hát eléggé bejövős az egész
)
Sehol nem találok rá normális választ. meg hogy egy héten mennyi a limit?
Volt egy kis sprintem..