-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
szuszinho #100118 üzenetére
Hát nagy az isten állat kertje az biztos.
Én is kiakadok néha sok hülyén a terembe.
Amikor lejön edzeni rapper sapkába, meg napszemüvegbe az a halálom.Múltkor mikor lent voltam volt egy gyerek egész edzés alatt kapucniba volt, szakad a fejéről a víz, de úgy járkált mint vmi boxoló a köntösbe.
Pólóban szakad rólam a víz, ez meg be volt öltözve.
Megszólal egyik gyereknek pont ott edzettem, Kai green szerzetes életet él meg mindig csuklyába van mint egy szerzetes, és hogy milyen szerény csávó mert vmi műanyag ételhordók visszaviteléből tartja fel magát, meg minden félét összehordott, és hogy ő követi a filozófiáját.azért jár ő is úgy.
Na mondom ez is egy gyö..r
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest