Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen monitort vegyek?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Párszor megjelent a Mr. olympián is. Sajnos csak utolsó helyeken.
És egy igazi cseh. Pavol Jablonický 49 évesen. -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Vagy az is lehet, hogy akos86 küldte neki az adatokat, és így sikerül nyernie a fekve nyomó versenyen

-
R2D20208
addikt
válasz
üzenetére
Olvass figyelmesen gyerek: "Itt szét trollkodhatsz" ez egy lehetőség volt neki, mert trollkodni akart.
Ezt meg te írtad : "azon az oldalon próbálj szétoltani"
Picit más. Ja , a gyerekezést is természetesen te kezdted. És ha szólok, és kérdezlek, akkor tárgyaljunk. ( ami ugye elő sem fordult, és nem is fog ) Üdv Aydan

Ki van 120x120 - as képen ? Én bármikor felvállalom magam. Hát te ?
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Életemben nem szívtam el öt szálnál többet, azok is ilyen társaságban részegen történtek, nem mintha büszke lennék rá. Tehát akkor sem bírtam, de amióta kivontam magam teljesen az éjszakai életből és edzek, azóta tömény méregnek érzem. Van hogy napokig nem szabadul az orromból a szaga.
God Vazzeg: Gratulálok!
-
-
-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Igen. A laktóz érékenység az más. Án 20 éve iszom rendszeresen tejet. 13 éve meg napi 2 litert.
A legjobb erőforrás lenne a sima tehéntej (kár hogy nem lakom ausztriában)
Vagy ami ennél is jobb az a anyatej. Attól lehetne fejlődni mint a rakéta.
Aki nem bírja a tejet ne igyon és aki laktózérzékeny. Akinél viszont nem lép fel semmi, nyugodtan ihat napi1-2 litert.
Ha megnézed a nagyokat ott is ez megy
0,5 liter tej
1 banán
50g fehérje
Mellé valami vitamin tabik(#49607) deniro2: Kár hogy drága a 3,5%-os tej. Pedig az a legjobb.
-
Torry
addikt
válasz
üzenetére
Ha már olcsósított, én ide járok.

Nem a legjobb, de fél percre van tőlem és le tudom azért edzeni magam. Tisztasággal nincs gond, ráadásul olyan még csak 1x volt, hogy várnom kellett gépre. Kajak sokszor vagyok egyedül az egész teremben
Mondjuk hozzá tartozik, hogy 3-4 körül szoktam kezdeni.Woodslave:
Diák vagyok, van olcsóbb, de a távolság miatt nekem megéri. -
Jojo5
őstag
válasz
üzenetére
én ilyen "olcsósított" teremben edzegetek itt a határ útnál, edzésnek nem mondanám a heti ~2 alkalmat, inkább tingli tangli szüttyögés...

de ha lenne valami szombati\vasárnapi napon valami közös összeröffenős edzés abba benne lennék mindenképp, már csak a társaság miatt is

-
siti
őstag
válasz
üzenetére
kérdezz meg egy közösség építőt, mi a titka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. bogrács party, 9. lan party -
Kassadin
addikt
válasz
üzenetére
Nem hallottam, láttam sb-n, akartam rendelni. Ne basszák már meg, szerintem a mpk jó termék, függetlenül attól, hogy szájtek.

Alternatívát nekem is írjál/írjon valaki, nézegettem a többit, de igazából a monster pakkon kívül mást nem láttam, ami jó lenne. Viszont az 10 ezer... Ami számomra már abszolút drága.
-
Jojo5
őstag
válasz
üzenetére
igen ha a raktárba lennék legalább mozognék valamennyit, de így, hogy gépelek így nem sokat...

amúgy itt a raktár se vészes... néha van 1-2 nagyobb (35-50kg-os) csomag, de összességében vérminták meg kisebb csomagok mivel a cargo gépnek kell a konténereit megpakolni, azokat meg a gépre viszik majd fel..
Az a baj, hogy nem tudom kiszámítani, hogy mikor is tudok pontosan edzeni vagy mit...

majd valamit összeütök, még 1-2 hétig csinálom ezt, addig is felmentést kap a testem a keményebb fizikai megpróbáltatások alól...
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
a sör qrva jó edzés utáni ital, a régi erőemberek is azt nyomatták.. Az alkohol ami nem túl jó, de a citromosban nincs olyan sok. Okos fater

Aki lazán veszi az akadályokat, íme egy lehetőség, mivel a sör is segít nekünk enyhíteni a fájdalmat. Vagyis egy kemény munkanap után nyugodtan lehet sörözni, mert az még erre is jó hatással van, mivel pótolja a folyadékmennyiséget és a benne lévő antioxidánsok csökkentik az izomlázat és a fáradtságot is. Van olyan sportoló, aki edzés közben issza, de a legtöbben edzés után ajánlanák,de szerintem ezt mindenki maga dönti el. A lényeg, ne legyen nagy a mennyisége
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
üzenetére
na végigolvastam
tények, a koxok 90%-a rakás szart se ér...
a teremben van egy srác aki versenyzett tavaly és idén is. tehetségkutató, kezdő kategóriákban
tavaly jabuártól mostanáig 1 hónapig tartott pihenőt.. ehhez képest ott tart hogy volt olyan tehetségkutató verseny múlt héten, ahol javasolták neki hogy inkább ne induljon, mert nagyon kilóg a mezőnyből.. lefelé..
pontosan nem ismerem az edzésmunkáját, mert külön időben edzünk, de eddig nem is tudtam hogy ő az a "versenyző" aki tavaly 1 millát elvert. és egy versenyen lett full utolsó. pedig még növit is tolt.. jó nem fél évig.. de akkor is.. idén detto.. én nem mondom hogy nem izmos. de hogy versenyszinthez tényleg nincs köze az biztos
kb 178magas, 85 kiló, 42es kar.. és egész évben full natúr csirkét evett. se só, se fűszer.. nem iszik, nem dohányzik stb.. ami erő van benne ahhoz se kell nagy cuccolás.. nem tom nyom 120at fekve, de nem vagyok benne biztos
másik srác tavaly ősszel kezdett, idén 9 hónap koksz.. 180-185magas, 95 kiló 43as full vizes kar, nagy bél, volt amikor 1500mg tesztót nyomott hetente(papíron ugye) ehhez képest eljutott arra a szintre hogy 100ba nyomott 3-4et, de most már 80al edz... ez kokszolás?
nem csodálom hogy már börtön jár a dílerkedésért, és meg is érdemlik.. még ha azt adnák ami benne van...emlékszem anno én fél év alatt eljutottam arra hogy 100ba 2-3at nyomjak, pedig első alkalommal 50be kb 2 ismétlés ment.. kb másfél év edzés után volt mikor megeskettem Árpit hogy nem halok meg ha aminósavat eszek
viszont a cikkben szereplő motoros srác elfelejtette hogy ő úgy rázta a seggét "naturálként" hogy közbe keményen növizett.. és pár videó kedvéért befogyott 75 kilóba.. még csak versenyen se indult.. pedig ugye eddig mindig az volt a baj hogy hobbyként buzi vagy ha kokszolsz, versenyzőként nem.. egy versenyen megnéznek téged 100an apácaszakállason meg szentdiótörőn.. egy évben 2-3szor.. ekkor már rendben van? ja persze nem, mert a haverok az elmúlt 10 évben kinőték magukat erről a szintről, és mindig az az alap ami ugye az ő szintjük, ott még pont szabad a koksz..
szal egyrészt nagyon is igaza van általánosságban, másrészt meg ő nem egy hiteles ember erre a cikkre..
buziság, meg picsarázás? ő meg más embereket vett fel videóra hogy nagy a seggük, és milyen értéktelen emberek az ilyenek... veté fel egykoron..
jah és pont ma gondoltam rá még délután hogy pont azok a nagy haverjai akik a fél országot ellátják kokszal.. legmagasabb szinten azaz kamionszámra, sok10milliós tételekbenszal ja tényleg nagyon hiteles.. és így igaz minden ahogy mondja

-
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Miért, az mennyivel jobba ha nagy súlyokat tudsz megmozgatni? Vagy az hogy egy maratont mennyi idő alatt tudsz lefutni? Gyakorlati haszna nincs egyiknek sem, de ott van a komoly munka mind mögött.
Az más kérdés hogy számomra a mostani testépítés nem igazán esztétikus. Nekem túl nagy, groteszk az az izomtömeg, ami napjainkban elvárás lett. A régi testépítők közelebb álltak az ideálhoz, például Serge Nubret maga a tökéletesség. Szerintem a mr. olimpiát neki kellett volna nyernie 75-ben. -
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
A testépítés elsősorban esztétikai sport, a mások előtt feszengésről szólnak a versenyek is. Ahhoz hogy minél nagyobb súllyal nyomj fekve, vagy guggolj nem kell testépítőnek lenni.
ludsimon: Itt regisztrálsz és az "edző válaszol"-ba írsz. Feltétlen szólj utána, majd lessük hogyan küld el a picsába.
-
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem meg Bunny egyre inkább kezd bekattanni. Nem tudom mi baja van, frusztráltság, vagy egyszerűen kiégett, de konkrétan lassan mindenki koxol vagy buzi, vagy mindkettő. Biztosan megszólalt benne a nagy naturál testépítő, ami ugye mindig is volt.
Le kell szarni, jó hogy megírta a sárgakapszulát, de kezd szegény meghülyülni. -
deniro2
senior tag
válasz
üzenetére
Elitista bullshit... A feléig bírtam, ha utána mondott valami értelmeset is, akkor sry...
Hogy 80 kilós hülyegyerekek tele vannak cuccal? Ki mondja ezt, aki 90 kilósan volt tele cuccal, 42-es karokkal? Ugyanmár.
Felhigult a sport, mert 100 kiló alatt is színpadra engednek embereket és nem csak 3 db freak feszegeti magát? Jajaj...Buziösszeseküvés Bunny ellen, skandalum.Ja és vazzeg, azt sem érdemes elfelejteni, hogy aki most 120 kilósan van tele anyaggal, az 80 kilósan is tele volt... Ne legyünk már olyan naívak, hogy azt képzeljük, hogy ők szép türelmesen edzettek évekig, majd, mikor elérték a Bunny által engedélyezett koxolási méretet, akkor elmentek a koxboltba és megilletődötten beszúrták az első adagot a patyolat testükbe...
-
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
Igen a probléma tényleg itt kezdődik.. saját ismeretségi körömbe is látom, hogy elkezd gyúrni és már első hónapban veszi a tömegnövelőt meg minden istencsapását...fél év múlva már szúrja magát aztán heppajkodik, hogy milyen imba lett... Ez egy sport ! ami fegyelemre TÜRELEMRE és önkontrollra tanít ... aki ezt nem érti meg, csak sajnálni tudom...
ui.: a sport részét telibesz*rom az engem nem érdekel mielőtt még rákap valaki

-
adam_
senior tag
válasz
üzenetére
Erre a kocogás, futás témára én is gondoltam, esetleg edzés előtt bemelegítésképp is? Vagy inkább utána érdemes? Mostanság ezt kiiktattam, nem futottam, abban a hitben, ha tömegelek, akkor miért futkossak?
De lehet, hogy ez is borította fel a vérnyomásomat, és ha újból elkezdek jót fog tenni az az 5-10 perc.[link] Amúgy ez az Up Your MASS elég jó árban is van, ahogy elnézem, és jók róla a vélemények is.

-
KAMELOT
titán
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Jó, hogy a barátnőd normálisan eddz, de én akiket láttam, azok csak bohóckodtak... Pl. futópadon gyalogol/kocog, közben hadonászik a fél-1 kilós kézisúlyzókkal és hasonló baromságok. És nem ő találta ki, hanem a fitneszpitsa személyi edző instruálta közben.
De mondjuk ezek a nők inkább pofázni járnak le, meg azért, hogy elmondhassák, hogy ők is szoktak sportolni valamit.Mondjuk volt 1-2 csaj azért, aki guggolt meg normálisan csinálta, de nem ez a jellemző...
-
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Ez neki még csak az egyik - éppen készülő - vállalkozása. Ami ráadásul rohadt sok pénzt visz el, azt pedig meg kell keresni
Nem állhatsz hónapokig az emberek mellett reggeltől estig, közben meg nem dolgozol (viszel más vállalkozást), nem keresel egy fillért se.Amúgy igen, előfordul, hogy az ember túlvállalja magát, de ha muszáj, akkor muszáj... Viszont az ember egyszerre csak egy helyen tud lenni.
Az a helyzet, hogy ha mindenki tisztességesen elvégezné a munkáját, akkor nem kellene lesni őket, hogy jól csinálják-e... Csak itthon az építőipar az a "beleszarok" kategória: minél trógerebb munkával minél gyorsabban pénzt szakítani. Aztán meg néznek, ha elküldik őket a halálba és nem kapnak egy fillért se
(#46433) philoxenia: áh, ez csak a szokásos, majd hamarosan jönnek a téli fagyok és akkor nekiállnak majd kicsit foltozgatni, ami persze a fagy miatt azonnal szarrá is megy, de hát értelmesek a magyar szakemberek

(#46436) philoxenia: igen, ez igaz, de nem biztos, hogy ez még garancia... Alvállalkozók, segédmunkások stb.. sok helyen elbukhat közben is... Na mindegy, ez nagyon off téma már

-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Ha az ember dógzik (néha ugye), akkor nem állhat egész nap a balfasz munkások mellett
Épp elég szégyen, hogy építőiparnak nevezik azt a szart, ami itthon folyik. Nehogy azt hidd, hogy a báni találta ki, az egész országban tróger munkákat láthatsz nagyon sok helyen (tisztelet a kivételeknek persze).... Az útépítések/karbantartások a másik ilyen szégyen... -
-
adam_
senior tag
válasz
üzenetére
Nem zsírosodtál be? Mondjuk minimális zsírfelvétel elkerülhetetlen, de szerencsére, vagyis úgy gondolom, hogy én a legtöbb táplálékot izomba építem be.. úgy látom. Ilyen szempontból szerencsés a genetikám.
Mondjuk apum is ilyen volt fiatal korában, később idősebb korára kezdett meghízni.Akkor összességében mindegy, hogy hány alkalommal eszem, csak egyek minél többet szénhidrátból.

-
Jojo5
őstag
válasz
üzenetére
Ez estére is jó cucc lehet"formájában 80 százalékban kazein és 20 százalékban tejsavófehérje. " ha valaki nem akar a túróval bíbelődne esetleg fél adag(125gramm túró mellé 20 gramm ilyen cummó)
joamilestoné: azért vannak jó termékeik, pl. a Carnitine ilyen a többieket most nem néztem át, de pl. a fehérjeszeletük se volt rossz anno meg a tasakos cuccok közül a HB is simán jó volt, akármennyire tele volt koffeinnel

-
Yeffy
veterán
válasz
üzenetére
Szia!
Örülök, hogy írtál, és annak is, hogy sikeres volta műtét!
Sok erőt és kitartást kívánok neked! Remélem, mihamarabb meggyógyulsz teljesen.
És, ahogy ljk mondta, ez legyen a legnagyobb "bajod", hogy nem tudsz testépíteni. Azt hiszem, van sok más olyan dolog, amiben már most kiemelkedőt értél el, és fogsz is.
Minden jót, írj néha azért.
Szia!
Yeff
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a lényeg hogy minden rendben és újra élvezheted a sportot. Ez mindenkinek (nekem is) hatalmas motiváció adhat! Így tovább!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)