- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Látom zene napot tartotok.
Viszlát.
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #21842 üzenetére
nem
jó mondjuk túlzásokba nem esek...amúgy csak, hogy mindenki jót aludhasson\fikázhasson lövettem ma reggeli dupla csillagkapus kardió után pá' képet
a hátasat csak Manyi és Boxi kedvéért, mert úgy hiányoltákmég kb. 2 hetem van külföldig, addig megnyomom a dolgot ahogy csak lehet, vagy legalábbis megpróbálom, kinn meg 3 hétig lehetőségekhez mért moderált edzés lesz, ha lesz...
mint mindig a szőrt nem nézni kösz csá ugrottam!
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tomics
addikt
de szőrős vagy gecsi
hagyd nőni pár hónapig, és úgy lőjj képet maci örülni fogén is szeretem az elektronikus zenét (meg úgy általában mindent), de ez a kassa féle zúzda (+ drog amit még be is vall ) qrva gáz.
jó kis finom trance-nél nincs jobb.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
tween
őstag
ejj de jót kardióztam erre
-
spammer
veterán
---
csiga: nem rossz a zene
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
wertigo1984
őstag
válasz Tomics #21904 üzenetére
Van aki a bogyós zenét (Pet duo, Rush) is szereti (többek között én is), van aki nem, én személy szerint gyűlölöm a rock metal meg hasonló stílusú zenéket. Trance jöhet bármilyen mennyiségben meg techno akár hard is...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Yeffy
veterán
-
wertigo1984
őstag
miaf..ért jár le?
Reggel bejöttem melóba, a szekrényem tetején egy qva nagy csokinyuszi volt rakva, (amit a reggeli sonka-kalács-tojás-tea kombó mellé be is faltam) pedig még nem locsoltam meg senkit...............még nem
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Jojo5
őstag
válasz szőröscica #21905 üzenetére
a külföldi cuccig már meg nem állok, de szerintem utána se...
macikos: a sulinak van konditerme
Tomics: gratulálok, a lényegen fenn akadtál ez egy hetes "bunda", mi lenneha meghagynám... sajnos nem lehet mindenkinek csupasz "gyík" teste...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
-
Yeffy
veterán
-
Jojo5
őstag
válasz Boxer001 #21918 üzenetére
"tömegesen" közel sem volt definícióm, ez most mérföldekkell jobb, főleg edzésen és utána
a méretek persze csökkentek...tween: közel 90 perc kardió utána szólj ha valaki szép kerek és nem lapos
spammer: Finnországba 3 hétre "tanulni", a sulinak elvileg van terme szóval a heti 3 max. 4 edzés remélem megoldható lesz...
-
Jojo5
őstag
a mellem nem is a laposság\nem laposság miatt nem látszik hanem mert szimplán kurvár@ el van maradva
Ijk: mondjuk azért már nem szívesen "szakadnék" jobban össze, de megnyugató látvány a tükörben ha bedurranok az biztos... a mellemmel meg nagy gebasz, hogy tényleg esélytelennek érzem felhozni, pedig bedurranva még annak is jó formája van, de alapból semmi
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz wertigo1984 #21928 üzenetére
gyantázva ?
te meg vagy húzatva... a gyanta a mellkason gyilkos, még a hátam tetején is alig bírom ki....nem érdekelt különösebben, hogy le van-e kapva a téma vagy sem, de kéne még egy kis szín is azon felül, hogy a bundát legyalulom
-
macikos
addikt
Ja, én is megyek nemsokára, mert olyan vagyok, mint valami neander-völgyi. Tiszta szőr még a tricepszem is. Ha én rosszul vagyok tőle, akkor mit gondolhatnak mások...
-
Yeffy
veterán
bekecs - hmm, de régen hallottam már ezt a szót
gyantáztatni - te úúristen
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tween
őstag
a vállakat nekem is gyantáztatnom kellene...tuti befosok majd
-
wertigo1984
őstag
, és akkor még nem próbáltad hónaljon...az első 2 alkalom kellemetlen, de utánna megszokod (múltkor egy érettebb idősebb Nőci csinálta nekem, hát majdnem cseppentem... nagyon bejött a Nő, amúgyis az esetem volt)
macikos: volt tesi tanárom egy tényleg igazi izomagy, de mint egy mammut. A gimi összes csaja megőrült érte
Jeffy: pedig még élvezni is lehet...főleg a has alsó részénél, és ha csaj csinálja
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #21933 üzenetére
az igen
hál isten, h nekem nem kell gyantázgatnom...mamut aszondja xD
-
wertigo1984
őstag
Csak az első pár másodpercre lesz olyan érzésed, mintha forró vizet öntenek oda... Bratyóm mondja mindig (mer egy a kozmetikusunk): "Norbi a szépségért meg kell szenvedni" Ó hogy rohagggyyy meg
Yeffy: addig jó, amíg nem kell , viszont vannak Nők, akik a szőrre gerjednek....mer hogy az mennyire férfias
(#21936) Jim-Y : hidd el már próbáltam letenni róla, de szenvedélyem a szenvedés...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz wertigo1984 #21935 üzenetére
Szerintem te a semmiért szenvedsz, úgyhogy akár abba is hagyhatnád
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #21935 üzenetére
persze, hasznos az, de csak bizonyos mértékben...
jaja, hallottam már, volt aki "hiányolta"... pff mondom lol bocs, énkérekelnézést
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest