- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
hát vót'... fájok mint állat
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz Boxer001 #12002 üzenetére
öcsipók, délután 4 körül edzettem, csak most estem haza nemrég, amúgy edzés után úgy bedurran mint atom ha jól leedzettem és utána este már megy a görcsölés\szenvedés...
szerk: inkább azt gagyarásszad, hogy hogyan tudom a görcsölést elmulasztani még több magnézium beszedése nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #12010 üzenetére
6 körül kelés plusz minusz 10-20 perc
indulok suliba> ott jellemzően 4 fél 5-ig benn vagyok és letudom a súlyzós edzést, majd hazaesek fél 6, 6, fél 7 tájékán, utána alszok max 1-2 órát és tekerek 1 órát és utána még tanulni is kellene néha napjánha nincs a suliban súlyzós edzés akkor előbb itthon vagyok, akkor ki tudnám magam aludni, de általában a 1-2 órás délutáni pihi felszökik és több lesz... utána tekerek 1 órát mindenképp és este meg nehéz elaludni
van olyan is amikor itthon edzek súlyzósat, akkor a tekerés kimarad, de a súlyzós legalább 1-1,5 óra
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
De miért alszol délután? Nem értem. Miért nem tanulsz délután->utána edzés és mire este lenne, kellően fáradt lennél agyilag és fizikailag, hogy bezuhanj az ágyba. Tulajdonképpen ezzel a fajta életmóddal csak saját magaddal b*szol ki, de te tudod, mit csinálsz. Éjszaka meg nem alszol, amikor az lenne a legfontosabb a korán kelés miatt.
Szóval csak hülye időbeosztást követsz, és ezért nem tudod magad kipihenni.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #12013 üzenetére
Azért mert fáradt vagyok ?! Délután tanulással az a gondom, hogy nem visz rá a lélek, az edzés meg este lenne, és akkor már nem lenne lelkierőm tekerni.
oszd be a napom úgy, hogy a tekerés és a súlyzós edzés viszonylag el legyen szeparálva egymástól... egyszerűen nem lehet, csak ha a suliban edzek, de akkor fél 6-tól fél 7-ig intervallumban esek haza...
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Majom alkotott [link]
-
cekkk
veterán
válasz macikos #11994 üzenetére
Ez nem a testépítőknek szól,bár a koxxosok így is úgy is fejlődnének , a benne emlegetett embertől nekem meg van egy a könyve Sprektrum, nagyon érdekes dolgok vannak benne, és ott is a vega táplálkozást erőlteti, max a tengeri halak férnek bele a szigorú diétába, a csirke már nem.
Most csak gondolj bele lemész a henteshez kér csirke mellett egy pipi mell 70 deka Úgy vadásztatom a hentes a kisebbekre Szóval mit kaphattak azok is, hogy akkorára nőttek, én vidéki gyerek vagyok, otthon volt csirkéket, de soha nem láttam ekkora melleket Szóval biztos az is egészséges hormon kezel tápot kaphattak.
De itt is az a lényeg, szerintem, hogy rengeteg zöldséget kell enniA végén volt a rákkal kapcsolatban, hogy multi dózist (vagy hogy volt megfogalmazva) adtak C vitaminból, végén felvitték negyed kilóig naponta intravénásan
Nagyon érdekes az egész szerintem, aztán minden ki abban hisz amiben akar, én évek óta nem vettem be semmilyen gyógyszert, se ilyen homeopátiás vackokat, ha náthám van, c vitamin plusz láz csillapító és kész 3-4 nap alatt ki is heverem, míg antibiotikummal meg lenne minimum egy hét. -
sbazsi
veterán
lenne 1-2 kérdésem: szeretnék itthonra egy kétkezes súlyzókészletet.
A kérdés, hogy milyet/hol érdemes venni?A legfontosabb, hogy a rúd hány cm-es legyen, van-e erre valami szabály?
Másik: tudtok-e valami készletet, ami jó, és olcsó.
Ami fontos, hogy gumisat szeretnék, a parkettával az van a legjobb viszonyban. vagy esetleg van ennek valami, általam nem ismert hátránya? -
Jojo5
őstag
akkor pls oszd el a napom a sulyzos es kardio edzessel ugy, hogy a ket edzes kozott legyen normalis idointervallum...
lehet itt vicceskedni, de mas is dolgozott mar nem csak te...Ijk: kene, de pl. meg most is a szobabiciklit tekerem...
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz BÁ Nutrition #12026 üzenetére
hát, először is, kétkezest keresnék, mert egykezes van.
néztem a kétkezest, vagy horror áron van, 118k, vagy van hozzá egykezes is, ami nem kell. -
macikos
addikt
-
Kassadin
addikt
-
rgeorge
addikt
A náthát vírus okozza (vagy 200 különböző), nem csoda, ha az antibiotikumtól lassabban gyógyulsz...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #12040 üzenetére
Vártam, hogy ki talál meg ezzel. Te meg egy jól lakott óvodás lehettél... Folyton ettél, aludtál, kis gombóc artúr.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #12043 üzenetére
Akkor arany egy gyerekkorod lehetett. Én örültem, ha csokihoz jutok, nem hogy még válogassak.
Nemsokára jön a hát-váll, hogy legyen On is. -
Boxer001
veterán
válasz Boxer001 #12044 üzenetére
Tegnap a mell-kar...hát a mell része az egy fosch volt...nem értem...igaz úgy mentem le, hogy xarok bele, lehet azért. Na de majd most bekapcsolom a szédbaxomaszádatanyáddalszórakozzá módot.
God
Nekem bejön az édes, egy bizonyos határig persze, vannak olyan édességek, amiket már nem tudok megenni.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz rgeorge #12039 üzenetére
Jó, de itthon mi a jellemző?
Bemész megnézik a torkod jó van fiam influenzás vagy, és nesze neked antibiotikum.
Míg uncsimék Amerikában élnek, és ha a kislányuk megbetegszik az első, hogy vért vesznek és azt vizsgálják meg, amikor meg itthon voltak és lebetegedett a kislány akkor ugyan ezt akarták kérni, és néztek rájuk hülyén, és nem akartak vért venni egy nátha miattÉrdekes dolgok, az igazság meg úgy is odaát van, mindenki abban hisz amibe akar
-
Ijk
nagyúr
Azért írnak fel antibiotikumot, mert influenzában ugyan nem igen halnak meg, hanem az influenza alatt kapott baktériumos fertőzésektől.
Fax ki van már, tegnap alig fértünk el a teremben. Rudas fekvenyomást akartam, de egy kölök ott baszakodott, a rúdra pakolt 1,5 kilós tárcsákkal bicepszezett. Mert amúgy krva nehéz lenne lehajolni azért a 20 kilóért.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás