- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Az a baj, hogy itt már mindenki tele van pumpálva koxxal
ljk meg szlobi is tuti szúr valamit
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz 30z.Samu #21295 üzenetére
Diéta + aerob/kardió... Ha jól csinálod le fog menni a zsír. Ha sürgős és/vagy sok a zsír, akkor segíthet a zsírégető, de diéta és aerob kell mindképp akkor is, szóval kezdetben szerintem ne költs külön zsírégetőkre, mert nem biztos, hogy szükséged lesz rá.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
SzlobiG
félisten
válasz spammer #21286 üzenetére
Ki az az ijk? Amúgy jól halad ő is nem tudom hova akar tovább fogyni meg jojo is.
(#21287) Zomb€€
(#21288) mocsanisi Hosszúak valóban ezért nehezen is fejlődik a bic, de nem annyira mint gondolod.
(#21289) Boxer001 Nem merem már számolni...
(#21291) God Vazzeg
(#21305) P00By Haha, legközelebb levágom a fejem.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #21308 üzenetére
Nem a formára írtam...
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #21310 üzenetére
Nem a fejre gondoltam.
Na jó elárulom. Összességében ez a vicsorgunk, feszengünk...szerintem ez a legtöbb nőnek nem jön be, és igazuk van, mert elég gáz. Csak hát ugye gyúrós szemmel az embernek nem esik le, hogy elég tré.[ Szerkesztve ]
-
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Arthro Guard Gold ízületvédőt, megelőzés céljából. A címként az szerepel, hogy 60mg mangán-t tartalmaz.
Mellette Daily Vita-min-t szedek, ebben van még 5mg.
BB-n egy cikk a mangánról:
"Felnőttek számára 2,5-5 mg/nap a biztonságos és elegendő mennyiség, 9-11 mg-nél többet pedig lehetőleg ne fogyasszunk."
Szerintetek nem sok egy kicsit ? -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #21313 üzenetére
Nem állítottam ilyet, hogy a csajok miatt csináljátok...csak azt, hogy ez marhára nem csajozós, inkább gáz.
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #21313 üzenetére
Az alapeset az (általános sztereotípia ), hogy mindenki a csajok miatt gyúr és a képek is nekik készülnek.
Ellenben a valóság az, hogy csajok nincsenek és egymás képeit is csak mi nézegetjük és dicsérgetjük a másikat, ami valljuk be, néha 'kicsit' boozys
Ezért kell is ide az a néhány női fenék, amiket linkelgetni szoktunk, mert már túl meleg lenne a topik
-
tween
őstag
idézve:
azt írta egy versenyző,hogy csak verseny szinten van jelentősége a tejsavónak,hobbi szinten bőven elég a kevert fehérje,mert hobbi szinte észre se veszed a különbségetez reális?
-
God Vazzeg
veterán
válasz spammer #21316 üzenetére
Ezzel amúgy egyet értek, a feszengős képelket szinte csak pasik (gyúrósok) lájkolgatják, nem a csajok.. Majd csinálok valami csípővillantós homoerotikust, arra cuppanni szoktak Még iwiwen volt felrakva egy, csöpögtek alatta a csajszikák
Ilyen tesztó szinttel ami ebben a topikban van (kellene hogy legyen ) alap a nőcik linkelése
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz _ATi_1 #21314 üzenetére
Én nem szedtem ilyet, de nem hinném, hogy ha veszélyes lenne, akkor ilyen összetételben kerülne forgalomba. Megelőzésre elvileg napi 1-2 szem elég, ahogy azt ott olvashatod is. Ha bármilyen furcsa mellékhatást észlelnél, hagyd abba. Viszont a pozitív hatások csak kb. 1 hónap szedés után érzékelhetők, szóval
Ha nagyon parázol, kérdezd meg a builderen vagy esetleg orvostól, bár a dokik úgyis azt mondják, hogy nem kell ilyeneket szedni
-
-
_ATi_1
senior tag
válasz spammer #21320 üzenetére
Köszi a választ. (Nem erre számítottam )
Én is abban bízok, hogy nem lehetne így kapni, ha veszélyes lenne, csak azért paráztam kicsit, mert azt is írták még, hogy a mangán mérgező lehet, mert nem tud kiürülni a felesleg rendesen.
Egyébként én is 2 szemet szedek, annak ellenére, hogy 3-at ír a csomagolás.
A pozitív hatásokkal tisztában vagyok, másféle ízületvédőt szedtem már.Tamoo: Köszönöm, a többiek linkelnek még 2 ilyet és lehúzom a WC-n az egész dobozzal.
[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
zabáljatok: rizs pogácsa.
főtt rizst+tojást+húst+sót+borsot masszává keverni, olajban kisütni. ennyi.
fokhagymás tejföllel ADJA
ma diszkóizom lett volna, helyette lett egy mell, és 1 bicepsz gyakorlat, ahol beszédültem, és hazajöttemAti ha lehúznád küld el hozzám szakszerű megsemmisítésre, jah vegyél akkor már fehérjét is
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jojo5
őstag
válasz SzlobiG #21285 üzenetére
az igen, hogy b@zdmeg, de jól nézel ki ekto létedre...
tween: ennyire nem volt toppon azért
Boxer001: az az eladó csaj volt... hát ennyit se tudsz megjegyezni te buta gyúros...
ON: jelentem, mell vót' és 33 perc extra durv@ keményállatkardió
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jim-Y
veterán
Nagyon szar edzésem volt basszus, magamhoz képest olyan ~70%-os forma :/
Burkolt "előre hozom a topikot" hozzászólás
-
tween
őstag
jó iccakát
-
Jojo5
őstag
válasz Boxer001 #21329 üzenetére
csak a derék\hasrészét irigylem, a többit megoldom magamtól is
tényleg, és te mikor kápráztatsz el minket ?
amúgy, ma olasz testvérem szóltak, hogy minek növök még...aztán a diéta szóra csak pislogtak... éljen a Gettó teremszerk: nah, nézem whitezo88 kollégát meg le akarták kenyerezni, tuti hominak nézték és úgy voltak vele, hogy egy próbát csak megér...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
tween
őstag
haskerekeseknek edzőpartner:
-
spammer
veterán
válasz 30z.Samu #21326 üzenetére
Ha a fehérjére gondolsz, akkor valamilyen nem túl drága tejsavókoncentrátumot ajánlok. Konkrét terméket így nem tudok ajánlani, shopbuilderen vannak vélemények, lődd be magadnak, hogy mennyi pénz van rá, milyen kiszerelésben vennél, milyen ízben, aztán ott vannak vélemények.
Kevert fehérje olcsóbb, de kevésbé hatásos, rosszabbul oldódik, sokszor még az íze sem túl jó, de állítólag a Biotech Power Pro egész tűrhető (de azt csak a builderen kapni).
Vagy itt a topikban vannak myprotein "dílerek", asszem Angliából való cuccokkal
------
tween lett a topik stricije, hozza a csajokat
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Tele vagyok depo-medrolal. Kár, h nem edzek bevízionálhatnám "erősítőnek"
Mondjuk a fogzománcom biztosan örül neki... -
Boxer001
veterán
válasz wertigo1984 #21335 üzenetére
Gyanús vagy már te egy ideje...most már teríts...boozy-e vagyol igaz?
-
wertigo1984
őstag
válasz Boxer001 #21342 üzenetére
Hát megkérdőjelezed burzsuj barátod? teríttetek mingyáá a szakács cselédekkel valami éjszakai kaját a konyhán.
(#21334) whitezo88 : az igen, nekem a rekordom 13 sajtburi másfél liter narancs kólával.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tween
őstag
mára ennyi
-
m3tr0
őstag
Bammeg benézek ide,hogy megnézzem ki mennyire izmos, ki mennyit edzett ma, mit evett, mije fáj, esetleg némi hasznos infót is olvassak...erre ilyen csajokat kell nézni.
Jim-Y:a legkevésbé sem.
Zombee:úgy híjják felénk "Spéci" szénsavas narancs(Fanta) és cola összeöntve.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest