Hirdetés

Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    Érdekes dolgot tapasztaltam a héten.
    Szerda körül legurítottam egy animal pak-ot, ráadásul életem értelme is igen jó passzban van, tehát minden adott volt a jó naphoz, mégis fura volt. Az egész tömegelés alatt jellemző fásultság és tohonyaság eltünt. A dinamikám eddig is folyamatosan jött vissza, de most fejben volt egy hatalmas ugrás. Sosem voltam mélyalvó, az első zajra éberen pattanok ki az ágyból, a lustálkodást csak női szóbeszédből ismerem. Most a télen viszont sosem akaródzott felkelni reggelente és szinte bármikor vevő voltam egy szundira.
    Szerdán éjfél után még programoztam reggel a 6:30as vonatra kelve viszont kipattant a szemem és teljesen fitt voltam. Örültem is neki, mert már hiányzott az érzés, de nem akartam elragadtatni magam, viszont pénteken megismétlődött a dolog és azóta is tart. Tömegelés végén a vérnyomásom is a szokásos 125/85rő felkúszott 145/90 környékére. A 0 kardió tömegelés közben megtette a hatását a 80 kilóra beállt szervezetem próbálta eltartani a 97 kilós tömegem :U
    Tapasztalatnak jó volt és ezután azt hiszem próbálom elkerülni. Talán olcsóbb volt így a lecke, mintha 40 évesen döbbenek rá milyen szar, mert megelőzni mindig könnyebb, mint visszacsinálni ;)

Aktív témák