- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Busterftw #15 üzenetére
Igen, a nagynak egészen kiváló a text clarityje. Csak az nálam nem fér el. A kicsiben meg G-Sync nincs, de valahol olvastam, hogy lesz belőle olyan is. Arra vevő lennék.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Nekem továbbra is az a bajom, hogy ki az manapság, aki az asztali gépet, ezáltal a monitort kizárólag játékra használja? Tehát nem ír meg rajta egy e-mailt, nem nyit meg egy böngészőt, semmit. Játszik, aztán power gomb és kész. Ki csinál ilyet manapság? Ezért tartom különösnek, hogy a gyártók nem gondolnak az OLED-ek sokoldalú felhasználhatóságára. Még csak nem is az ívvel van bajom, főként a text clarityre gondolok, ami a Windowsos felhasználásnál nem a legjobb. Bár lehet, hogy ez a Windows hibája, és a QD-OLED ilyen szempontból jobb, mint a sima OLED.
A kicsiben ráadásul nincs G-Sync, szóval ha játékra szánták, akkor ezt azért elnézték.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- KNOX a Samsung erődje!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ OLED GAMER ! AKCIÓ
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/144hz/1ms/G-sync-Freesync/KOnzolhoz is!Beszámítás!
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49AG954NPXEN) G9 5K GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest