- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
kalmanka19
tag
5k-t adok érte ha még megvan
-
Darth_Revan
veterán
UP!
-
Darth_Revan
veterán
Na,vacsi új GW,vigye már el valaki..senki se akar venni mostanság GW-t?!
Ha kell akkor visszaragasztom a dobozt és akkor ugyanolyan lesz,mitn ahogy kijött a gyárból -
Stone82
aktív tag
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
Keres egy srac GW-t lentebb nézd meg szerintem kellene neki.
Most inditotta a topicot. -
válasz
Darth_Revan #10 üzenetére
25k a legalja. Atomzsír állapotban van, féltve őrzött kincs! Csak olyannak adnám aki értékelné...
Vikthor -
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Van egy WOW CEm.... de nem cserélnék semmire inkább kpra.... lakásra kellene. Így is érdekel?
-
Darth_Revan
veterán
up
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #6 üzenetére
Párdon elírtam és nem 7k,mivel a boltban 8k! áhh,egye fene,legyen 7,5k. Ez nagyon jó ár érte. Szóval jöjjön cserélő vagy vásárló
-
Darth_Revan
veterán
Jó! Akkor Stone 5lete alapján nem csak elcserélhető a GW,hanem el is adó! Ára,mivel vacsi új+papírdobozos,ami (elvileg) már nem kapható,ezért az ára 7k! Tessék vinni
-
Stone82
aktív tag
Szerintem kérj érte inkább pénzt és megveszed itt valakitől a használtat.
Nincs olyan normális ember itt szerintem aki elcserélne egy WOW-ot egy GW-re.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
up
Újat adok használtért,jó üzlet -
Darth_Revan
veterán
reggeli up
-
Darth_Revan
veterán
upika
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Szeretnék használt WoW-ra elcserélni 1 vadiúj Guild Wars-t aminek nincs havidíja,ráadásul szintén MMORPG!Az vadi újon azt értem,hogy igaz a papír doboz ki lett bontva (csak,hogy megnézzem minden benne van e,és igen,ez még a papírdobozos kiadás,nem a dvd tokos),de a CD-k nem lettek még 1x-sem behelyezve CD/DVD meghajtóba,a kézkikönyvek (2db van,és szines képekkel vannak tele!) még nem lettek 1x sem átlapozva,valamint a sorozatszámot takaró ezüst felület sincs még lekaparva! Nos,remélem lesz jelentkező
Árban ugyanott vannak
Üdv,
Revan
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest