Hirdetés
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legjobb tudásom szerint válaszoltam.
Régebben megkentem a csavarmenet elejét, sosem esett le. Bő 2 éve egy zsír új autót vettem, amin kizárólag csak én cseréltem kereket. Azóta biztosan tudom, hogy gyárilag nincs a kerékcsavaron zsír ÉS a gyári 120 Nm meghúzási nyomaték egy nagyon csajos meghúzást jelen a csehszlovák keresztkulcsommal. -
nesa
veterán
Én 20 éve minden kocsimon az első kerék levétel után bezsírozom a kónuszt is, még soha nem lazult meg, viszont cserebe mikor le kell szedni nem kell 4 méteres vascső és nem recseg ropog, lábbal rárúgok azt meglazul, meghúzni csak kézzel és érzésél szoktam, és 20 éve nem ellenőrzöm 20km után, mindig jó.
-
Qru
MODERÁTOR
Hát a durva (el)kopási hajlam miatt én kihagynám a Contit. CC+ vagy ha lágyabb keverék kell akkor a sima CC (már ha még tudsz venni mert ez már kifutófélben van).
Contit csak akkor vennék ha télen havas körülmények között is használva van és évi 5-8k km-nél többet nem mész a kocsival.
Kornel: Jaffa most vett CC+-t a Jettara (#csalódízel), ő elég sokat megy majd meglátjuk mennyire bírja nála.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
CC-t most futtatják ki valóban de megfelelő tárolás mellett több év alatt sem öregszik a gumi.
Bolt függő, többnyire meg tudják mondani.
rob210: Az utóbbi időben nagyon sokat fejlődöttek a 4évszakos gumik. Nekem is az van (CC) és a havas Mátrában sem volt gondom vele, simán felvitt és lehozott a télen. Ettől több itthonra szvsz felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest