- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOL, azért nem kell túldramatizálni itt a dolgokat. Nyilván tudtam, hogy bekövetkezhet egy defekt, és nem ért volna teljesen váratlanul, ha hirtelen elrántja a kormányt jobb oldalra. A durrdefektben nem maga a közvetlen hatása a veszélyes, hanem az, ahogy a rutintalan sofőrök kezelik. Nem számítanak rá és nem tudják kezelni. Elkezdik rángatni a kormányt meg beletaposnak a fékbe. Na akkor biztosra lehet venni, hogy elszáll a kocsi.
Most ha hirtelen elrántja, megfogom, elveszem a lábam a gázról és kigurulok. Ahogy egyébként is történt, csak beletelt jópár másodpercbe, mire leeresztett.
Nem szálltam volna el 100-nál sem, nem kell aggódni. Nem vakon mentem bele a szituációba, hanem mérlegeltem, hogy mi történhet és mit vagyok képes kezelni meg mit képes kezelni a kocsi. Elhiheted, Suzuki Swift-tel lenyalt nyári gumikkal nem mentem volna 100-al ilyen szituációban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest