Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Whysperer
üzenetére
Nagyon nehéz hozzányúlni mert akkor elveszíti a Guardian az egész felépítését annak ellenére, hogy nem akartak tank-ot a játékba. Ranger-ként annyira nem izgat inkább a Mesmerekkel szívok néha (a hülye klónok élesítik a 2 trap-et és a Mesmer vígan rohangászik közben
).(#4022) KisTücsök:
Ha látod, hogy egy Warri feléd tart 90%,hogy hundred blades-t akarja majd elnyomni ha greatsword van a kezében. Ez egy olyan spell amit egy helyben állva tud csak elvégezni. Warrinak 2 cc-je van amivel le tudja addig fogni az ellent. Az egyik a bulls charge ami rövidebb ideig tart de egyből utána frenzy-t nyomnak, hogy 2x olyan gyorsan daráljanak. A másik a bola. Ha ezeket megtanulod kiszámolni, hogy mikor mit akar akkor nem lesz gond a Warri. Kis gyakorlás, dodge és a Warri már csak a levegőbe nyomta el a legerősebb spell-jét
Nagyon sok órát Warriztam lehet azért ismertem ki őket ennyire. Mesmer és Engi ezért csinál számomra még mindig ennyire érdekes dolgokat de azokat már meg se nézem. De a nagyobb gond a 2x Axe-s Warri, na az már egy picit mozgékonyabb de az se nagy szám (idővel).
Új hozzászólás Aktív témák

- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Nagyon sok órát Warriztam lehet azért ismertem ki őket ennyire. Mesmer és Engi ezért csinál számomra még mindig ennyire érdekes dolgokat de azokat már meg se nézem. De a nagyobb gond a 2x Axe-s Warri, na az már egy picit mozgékonyabb de az se nagy szám (idővel).