-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Amint írtam a minimum FPS dobja meg nagyon amennyiben tuningolod szóval amikor nagy terhelés következne be akkor jönne jól a kőkemény MHz.
Persze lehet nem játszottál mint én fosportokkal,de viszont van nem is egy ami alatt a VGA nyalókázott miközben szegény prociról az izzadtság folyt.
Szóval vegyes felvágott az egész.(#19912) Cshavez
Egy idő után már nem is veszed észre maximum a minimum FPS ben a különbségeket amint azt feljebb is írtam.
Nem véletlen az itt található személyek 80%a 4GHz felett járatja a processzorát szóval azokat kérem most,hogy szólaljanak fel a védelmemben,hogy alá legyen támasztva mind az amit le írtam az alacsony MHz adta problémákról.
Nekem a HD5890 Battlefield B C 2 alatt keményen Quad Q9550 processzorral 3.8GHz en ment a vga maximum 70% on most meg mindenhol 99% teker,és nincs nyalóka játszás közben.
A procim még a 60 fokot sem éri el szóval van némi különbség még 3.8,és 4.2GHz között is persze itt figyelembe kell venni a minimum,átlag,maximum FPS t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest