Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Tegnap este volt még egy GTR1-es LeMansh futam, hááát bazi nagy küzdelmek voltak,
jól eltalált setupom volt, de sajnos a koncentráció és a gyakorlások hiánya a sorozatos kipördüléshez vezettek
Meg aztán volt egy bibi is a boxban, vmi odacsapódás végett nem volt rendben a kocsimmal
/a homokány jeges effektje, majd a gtr2-ben lelassít és megfog/, de viszonylag jó helyen történt, így nem volt necc a boxig elgurulni, bennt vagyok vagy 40-50másodpercig, és mikor kijövök ugyanolyan szar a kocsi, szikrázik, nomeg a felfüggesztés sem olyan mint eredeti állapotában
nem nagyon akartam menni egy 7-8perces kört, ugyhogy kiléptem(50%-nál,1.5órás futam)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg aztán volt egy bibi is a boxban, vmi odacsapódás végett nem volt rendben a kocsimmal
/a homokány jeges effektje, majd a gtr2-ben lelassít és megfog/, de viszonylag jó helyen történt, így nem volt necc a boxig elgurulni, bennt vagyok vagy 40-50másodpercig, és mikor kijövök ugyanolyan szar a kocsi, szikrázik, nomeg a felfüggesztés sem olyan mint eredeti állapotában