Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #66398 üzenetére
Akkor jóvanakkor
Na legyen valami releváns kérdés is. Van a ruhaboltokban a rövidgatyák között pár olyan, aminek a nevében benne van a swimsuit. Csináltam egy olyan outfitet, amihez ilyen rövidgatyát raktam és működik az, hogy mikor a yacht medencéjébe megyek ebben, akkor ledob minden ruhát, de ez a short marad rajta. Van viszont egy másik fürdőnadrág is, szintén benne van a nevében a swimsuit szó. Azt az outfitnél úgy állítottam be, hogy csak ez van a karakteren, szóval direkt fürdőgatyának vettem. Viszont ha azzal megyek be a medencébe, átvált erre a random neonzöld gatyára. Tudja valaki hogy működnek ezek? Mitől függ, hogy valami jó-e fürdőruhának vagy nem? Vagy még fontosabb lenne: Be lehet valahol, pl. M menüben állítani, hogy mi legyen a fürdőgatya?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest