-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Ez is egy jó tipp, csak sokszor nincs kedvem másokkal szórakozni.
(#39305) CactuS
Nyilván elkaphatnak, de most itt vagyok én is isten tudja hány millió csalt dollárral, meg hónapokig használtam nigger menüt publicban. Aztán egyszer kaptam 10 nap bannt.
Pár napja megint belefutottam egy g3cibe, akiről tudom, hogy legalább 3-4 hónapja csak más játékát bassza szét. És még mindig játszik. Gondoltam írok supportnak, mert játékban legalább 60x reportoltam(nem vicc).
Megírtam az accját, meg hogy csak crasheli mások játékát(bár ez most nem működik, de attól még a karakter lefagy). Jött is azonnal az email, hogy reportoljam játék közben és a case-t solved-nek minősítették. Hát ennyit ér a support is.(#39310) LaciCRM
Még mikor ps3on kezdtem, ugyan ez volt, ott is ledobált. Ps4en dettó, nem csak pcn ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged