- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz yozsee11 #23321 üzenetére
köszi az infót, eddig főleg becsatlakoztam versenyekbe, mert nem szeretek sokat várni amíg pár ember megjelenik versenyre, de már egy kicsit frusztrál, hogy a legjobb köridő rendre az enyém, de mégsem nyerek, mert a semmiből megelőznek, meg elöl olyan, mintha a gázon és a féken állnék egyszerre, volt 2 nap mikor szerettem volna 11 győzelmet összehozni egy motorfejlesztésre, mentem 40-50 versenyt és mindössze 5x nyertem, mert rendre ez volt, hogy elrajtoltam feltörtem az élre és 3másodperc múlva megelőztek, persze én vissza és ez így megy a verseny végéig, hibátlanul végigmegyek, de az nyer akinek pont jól jön ki a vége, arról meg ne is beszéljünk, hogy szélárnyéban rám jönnek és kifordítanak, tudom ez nem normál verseny, de baromi idegesítő, hogy csak így bírnak megverni
Mr.Csizmás E gombbal aktiválod amit felveszel verseny közben, a villám az nitro féleség, a rakétát azt az előtted lévőbe tudod belepirítani, a csavarkulcs meg megjavítja az autót, azt nem kell aktiválni[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook