- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34218 üzenetére
Én becseréltem a buccaneer custom-öt a Vapidra. A fémes festéssel baromi jól néz ki, de szinte mindenki azzal veszi, így tucatautó lesz. Az irányítása érdekes, igazi kis méregzsák, ugyanakkor pickuphoz képest elég jól szedi a pacskereit (bár nyilván nem egy T20), a hangja pedig igazi hörgős V8. Bár sokat nem mentem vele, de eddig nem tapasztalram azt, mint a buccaneernél, hogy kis túlzással kb. minden útpadkán megakad/felpattan/szikrázik/beakad. Az baromi idegesítő volt, ezért sem használtam azt. Negatívum az ára (450k vagy mennyi az átalakítás) és az, hogy csak ketten ülhetek benne. Várom a sabre turbo-t, de talán majd egyszer a Tornado is belefér.
Hajak, ruhák szerintem szarok ( plusz a ruhák aranyárban vannak), bár én még mindig azon vagyok "kiborulva", hogy nincs teljesen kopasz frizura.
Fegyverek: még mindig nincs uzi helyett más alternatíva az autós lövöldözéshez, pedig azt hittem az a compact az lesz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
techpor
tag
válasz ProgenXL #33906 üzenetére
17 körül van a kék, 14 körül pedig a sárga. Nekem nem volt szerencsém a dubsta spawnolással, számomra ez a sentinel tűnik a legjobbnak, amikor eljön az ideje mindig van ott 4-5 amiből be lehet előre tárazni ha esetleg akkor adna le kocsit az ember mikor nincs még itt (vagy ott ) az ideje
-
Mike
veterán
válasz ProgenXL #33860 üzenetére
és a karid: jááájj istenem!
:
még egy dolog, LRXRGTX750Ti
ha a home gombot megnyomod, akkor feljön a social club, és ott a social alatt látod az üzeneteket
ha küldök invite-t a sessionbe akkor azt pedig menu, friends, és ott ráböksz a nevemre, és akkor látodha eddig is tudtad ezt sorry, de gondoltam inkább leírom
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #33839 üzenetére
Hááát én először megvettem a játékot,aztán hónapokig fel sem tettem,aztán feltettem ki játszottam sztorit,elolvastam egy rakás mindent online-ról,magyar és angol oldalakon is utánanéztem,így nagyjából képben voltam.
De még tegnap is tanultam egy új trükköt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
-
pokers
senior tag
válasz ProgenXL #33762 üzenetére
Én valamelyik nap költöztem el az Eclipseből (igaz a két ingatlan megmaradt, de a garázsokat kiürítettem), meguntam a sok barmot, állandóan ott tobzódtak, soxor a nagy propellertől a garázst se tudtam használni.
Most a Richard 51-et használom bázisnak, egyelőre nyugisabb környék és a kilátás is szép -
Wiz Khalifa
veterán
válasz ProgenXL #33766 üzenetére
Nekem van krómozott meg arany is. Azokat csak akkor látod ha valaki (olyan mint én, Cactus, stb...) beülünk egy ilyenbe veled és lespawnolunk neked egyet.
Ugyan úgy mint a Halottas kocsimmal. Azt is ha valaki akar csak úgy szerzi meg ha lespawnolok neki az én halottas kocsimmal neki egyet.
Smoke some weed nigga!
-
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #33720 üzenetére
Nekem is volt fent Fraps régebben de valamivel össze akadt,vagy vírusírtó vagy mit tudom én már mi,de a játék vacakabb lett tőle,kevesebb fps meg akadozások.Inkább le töröltem.Mondjuk lehet maga a játék volt a hibás,a STO most sem fut úgy mint a GTA5 a gépemen,pedig vagy 6 évvel régebbi játék.
Na meg rohadt optimalizálatlan.
Nekem jelenleg ez a kedvenc kocsim,csak már nem fért el sehol csak a bankrablós házban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!