Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Epson nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
UP!
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Hali!
Hol lehet megnézni, hogy miket fotóztam?"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a San Andreast,de amikor el szeretném inditania,akkor azt irja ,hogy a Windows váratlan hibába ütközött és az alkalmazás leáll.Mi lehet a probléma? -
myrra
senior tag
szóval nem vágja senki
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Sanyesz14
tag
Heló mindenki!Annál a küldinél járok (Las Venturas másodikja) hogy Explosive situation!Van négy darab dinamitos láda és szinte meg sem birom őket mozditan közben pedig valahova el kellene őket cuccolni!
please vki segitsen mit kell ennél a feladatnál csinálni-Abit IS7-E ;2.6Ghz Intel Pentium;MSI 6600GT;120GB Hitachi HDD+40GB Maxtor HDD;2X512MB Samsung 400Mhz;Sima Normál ATX házikó+400W Ms Industrial táp,LG DVD-ROM, Pioneer 110D DVD-Író
-
Sanyix
őstag
-
matyiGo
aktív tag
csak vicceltem nem is másolt a dvd
-
matyiGo
aktív tag
Hát valóban másolt a dvd, de ugyan ez egy másik gépre is fel van rakva és ott faszán megy, úgy hogy a crack is jó = a gépemmel van a para megpróbálom másik catalistalvagy mit tudom én...
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
A 6600GT az drágább mint a 9600xt (15-20 ezerrrel), a sima 6600 van vele egy árban (hacsak nem ilyen inno3d szerű vacak) a 6600 viszont ''butított'' igaz hogy tudja a 3.0-ás shadereket, amit 9600xt nem.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Dilikutya
félisten
válasz Devil nV #730 üzenetére
Doom3-hoz 9800pro alatt én nem tudok semmit tiszta szívből ajánlani. A 9600XT-t kipróbáltam 512Mb RAM mellett egy 2500-ös bartonon (nem emlékszem, akkor volt-e már húzva), és maximális beállításokkal AA, AF nélkül max 30fps-t tudott, a nyugisabb helyeken, de az átlag kicsivel 20 fölött volt, ami ha helyzet van, nagyon könnyen szaggat ám, és az nem jó, ha jő a Pinky Demon
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
senior tag
válasz Devil nV #730 üzenetére
Nekem Sapphire...
Nem tuningoltam, eredményt nem tudok írni, de:
-AMD Athlon XP 2100+
-512MB 400MHz SAMSUNG + 256MB 333MHz NoName
-ASUS A7S333 (4x AGP)
A kari 8x AGP-s ,én 4x-en használom, nem tudom ez mennyit számít, viszont doom3 1024*768-ban 2AA-val minden max-on 10-15 fps, tehát közepes grafikán már minden oké...
De ilyen árban inkább 6600GT-t ajánlanék...
De amúgy jó a kari!╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Sanyix
őstag
-
Devil nV
tag
Jo a radeon 9600xt?
Ben Joe,neked club 3d-s
mert most lattam a MListralban 30e ft ert es akarok valami olcso de jo karit venni nem pedig butitotta.
Neked zsir?meg vagy vele elegedve?
3D mark 01se/03 eredmenyt tudnal irni?
Thank U!!!The Future is begins,but where.....
-
Toness
őstag
válasz Szaki@Pécs #716 üzenetére
A szaggatás miatt ne aggódj mert az én gépemen is belassul nagyon ha füst van, pedig 6600GT-vel tolom
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Devil nV
tag
IGY VAN,ez a JATÉK,igen is meg er ,es erdemel anyit hogy mindenkinek eredetiben lógjon a polcan főleg h DVD-s.Es rengeteg jaték idot kapsz,es azt kapod a pénzedert amit akarsz ,jo jatek elmenyt,jo torténetet,sok akciot,es igazabol a fantaziad szab hatart a jateknak.
Ez meg er 12,000e HUF ot.,föleg h én ujra es ujra végig akarom,fogom jatszani.
Szerintem,.....
ez az utobbi két ev legjobb jateka (+VC)de ez mindnél jobb es a rengeteg mini jatek is + mikor csinaltak ilyen cool gamet h?
[Szerkesztve]The Future is begins,but where.....
-
Devil nV
tag
Csö Skacok?Melyik kuldetest kell nyomni az autos sulihoz?OG/S/R/?
vagy melyiket meg nagyon az elejen vagyok es erdekel az autos sulis kuldi+a csaj az auto sulunal.melyiket csinaljam?
Thanks fo!!The Future is begins,but where.....
-
Devil nV
tag
válasz Szaki@Pécs #718 üzenetére
hasznald a válasz gombot,
sajnos szerintem majd ujra megy a GANG BANG,nem kapod vissza.
De lehet.
Sok sikert szerintem nem lesz szarabb vagy jobb lesz vayg marad a hiba,estleg kék lesz minden textura,probaltad le venni a textura kidolgozottsagat very highről-high ra /mediumra lehet h ez a baja,nem birja a kari mert a 8500LE az egy butitott 8500 es lehet kevesebb a vertex shader mint a simaban es azért van a hiba,néz utana h mi a kulombseg a 8500-es a 8500LE közöt az áron kivul,nem jo mindig olcso karit venn ,neha erdemes egy honappal tovabb sporolni es jobbat venni
[Szerkesztve]The Future is begins,but where.....
-
Szaki@Pécs
tag
Devil nV: ok, akkor marad a próbálkozás, csak nehogy rosszabb legyen...
szépen megszedtem az összes terültetet Los Santosban, aztán a Green Sabre küldetés után elveszett minden területem , a játék során visszakapom majd amit egyszer meghódítottam, vagy majd újra mehet a bandaháború ?
[Szerkesztve]Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Devil nV
tag
válasz Szaki@Pécs #716 üzenetére
Nem véletlenul van a jaték elején az intro nal az nVidia-s logo,
mivel h föként ezt szereti a jaték,probaldki régi Catalisatorral mondjuk tavaj ev vegivel.
Sok sikert.The Future is begins,but where.....
-
Szaki@Pécs
tag
ez engem is érdekelne, egy Radeon 8500LE 128 MB kártyával játszódok, és az emberek sokszor átlátszóak, amennyire tudtam követni a topikot, ezt még nem sikerült orvosolni (vagy igen? ) meg ha füst vagy gőz van a játékban akkor eléggé belassul, már-már szaggat. (pl. amikor a csajt kellet kimenteni az égő házból)
Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Devil nV
tag
Csö Skacok?Melyik kuldetest kell nyomni az autos sulihoz?OG/S/R/?
vagy melyiket meg nagyon az elejen vagyok es erdekel az autos sulis kuldi+a csaj az auto sulunal.melyiket csinaljam?
Thanks fo!!The Future is begins,but where.....
-
nemcso
őstag
Aki feltette, annak milyen tapasztalatai vannak az 5.7 -es Catalysttal ?
Nálam egyenlőre nincs VPU recovery hiba, mind az 5.6 -tal (Limited Edition bolti darab), de a bevezető animot nem lehet átlépni enterrel, illetve táncolás közben a képernyő alján lévő nyilak sokszor szaggatva mozognak, nem lehet miattuk tartani az ütemet.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ezt tanusíthatom ,mert nekem origi limitált edition verzióm van ,igazhogy 12k volt , - gondoltam,hogy ha ezt nem veszem meg eredetiben ,akkor semmit se ,hiszen sok-sok kellemes percet szereztek az előző részek is -,de a drivercsere előtt fagyott nálam is ,mert nálam se a 4.57-es illesztőprogi volt fenn !!
[Szerkesztve]"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Sanyix
őstag
válasz SPDeluxe1.0 #710 üzenetére
A sivatagi reptérnél a legjobb irtani. Ma szétlőttem 13 db fbi kocsit, az összes emberrel (sima rendőrt már nem tudom összeszámolni ), és felrobbantottam 4 tankot is, + 5 rendőrhelit, és két vadászgépet
Egy hasonló mészárlás után nekemis néha kiugrik a kép feléig a respect de statsban csak 100%-ot mutat, szóval újabb bug.
[Szerkesztve]szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
orkester
őstag
Köszi!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
A respectem már régóta max-max volt,mert egyszer 6 csillagig írtottam a katonákat,és szerencsére be tudtam futni átöltözni egy Victim-be,ergo megszűnt a körözésem,a respect csík viszont kilógott a határain túl a képernyő széléig !! L O L !!
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
matyiGo
aktív tag
uh! ne már.
eddig valami 700 hozzászólás van és ennyi időm nincs. Biztos nem tudnál segíteni?
[Szerkesztve] -
matyiGo
aktív tag
csőwaz!
Tiszta para vagyok mer kb 5, 10 perc után lefagy a játék s vele a gép nem tom mi a baj, de ha tudtok segítsetek!
Egyébként szerintem nem a hűtéssel van a baj mer már mindent kipróbáltam ( kivettem az oldalát és a szobai ventillátort rá irányítottam...) ,talán a virtuális memória nincs jól beálítva? vagy a direcktX -el van a para vagy csak simán szar a gépem?
(AMD 2500+barton, ati 9550 128mb, 512ram, soltek n-force2 alap, integrált 5.1 hang)
előre is kössz
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz SPDeluxe1.0 #698 üzenetére
Azért nem volt felesleges a foglalgatás. Legalább a respected felment maxra. Az utolsó küldetés előtt úgyis el kellett volna ezt játszanod.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.