-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
válasz
Dtomka #35480 üzenetére
Szerintem ha eldöntötted, hogy neked ez kell, akkor legyél ott a premiérnél, ne csak 2-3 héttel később! Ha a pénz a gond, akkor kb. 2 teljes hónap van még a premierig, addig lehet gyűjtögetni!
Én személy szerint az első napon megveszem, amint megnyitják az előrendelést Steam-en!
-
törölt tag
válasz
Dtomka #31008 üzenetére
Privátban elmondom ha nagyon érdekel.
Ma valaki egy MULTI TDM ?
Ajánljatok már egy jó kocsipakkot. Meg ha nem nagy dolgot valaki részletesen elmagyarázná hogy is kell betenni? mert eddig 99%ban reinstall lett a vége. egy működött nekem az ultimate vehicle pack, ami telepítős, de amint ráment az ice, össze is fosódott!
-
syl5
őstag
válasz
Dtomka #30891 üzenetére
Hát az attól is függ, hogy milyen géppel játszol.
Ha csak a látvány számít, akkor nálam Gionight-nak a Best ENB Final-jaa befutó. -
syl5
őstag
válasz
Dtomka #30889 üzenetére
Ne írj át semmit, mert úgy nem működik rendesen. Vagy azt csinálja, mint neked, hogy leveszi nagyon gyenge felbontásba, vagy el se indul.
Sajnos nem lehet vele mit kezdeni, hiába írja Gionight, hogy írd át ezt meg azt, nem működik. Hagyd úgy ahogy alapból van, úgy menni fog natív felbontásban. Annyi lesz, hogy amikor elindítod a játékot, akkor túlméretezett lesz a menü, de miután betölt a játék, a menü is helyreáll. Ez van, de engem a látvány kárpótol.
Amúgy Gionight modjához nem kell előtte feltenni az icenhancer-t. -
törölt tag
válasz
Dtomka #30885 üzenetére
Mostanában valamiért nekem is laggolászik.. pedig minden graf minimumon van pont ezért, és a social clubba is nagyon nehezen-5-6-7. próbálkozásra tudok csak belépni !!
.
Ja meg újra kezdtem a játékotRámegyek a 100%ra. Tök jó másodszorra is, végig nézem a bejátszásokat, és folyamatosan csinálom a mellékküldetéseket, nem csak végigpörgetem a főszálat. már van 145g-m 2 óra alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest