Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5
üzenetére
nekem kb egy hónapja döglött meg a corsair620hxem )) jó táp, nem is azzal van a gond. Ebben biztos leolvadt valami mert a felső emelet hálózatát egy az egyben levágta
most folyik épp a gariztatás, remélem hamar visszakapok egy jó darabot : ( helyette most valami szutyok 550W-os redva lc power van, bementem a boltba, azt a fiuk még meg akartak győzni róla mekkora jó vételt csináltam ezzel a táppal meg hogy webshopból nem érdemes rendelni (nem a f*szt nem, mikor spórolok rajta nem is keveset, annyi hasznot ráraknak mint az állat) 11,5k volt kellett így megvettem, uis csak ideiglenes, és csere táp, erre a célra jó lesz. hawernak volt q6600 alatt, és szaglott neki ill. kékhalálozott is néha gondolom pont a húzás miattna emberek íme

amelyik gyereket említettem hogy van neki valami mod és a rendőrök rpg-t lőnek ki miatta, most látom, 9es szintű... de a poén az az mikor még először megláttam kb 1 hete akkor még csak 0ás volt
a neve am phoenix paca, a haverja aki ismételten mod-dal tolja pedig floflo21 asszem ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most folyik épp a gariztatás, remélem hamar visszakapok egy jó darabot : ( helyette most valami szutyok 550W-os redva lc power van, bementem a boltba, azt a fiuk még meg akartak győzni róla mekkora jó vételt csináltam ezzel a táppal meg hogy webshopból nem érdemes rendelni (nem a f*szt nem, mikor spórolok rajta nem is keveset, annyi hasznot ráraknak mint az állat) 11,5k volt kellett így megvettem, uis csak ideiglenes, és csere táp, erre a célra jó lesz. hawernak volt q6600 alatt, és szaglott neki ill. kékhalálozott is néha gondolom pont a húzás miatt