Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Thauglor #12817 üzenetére
A játék erősen CPU limites.
A részlet gazdagság igazából nagyobb felbontásnál jön meg. (pl. 1920x1200)
Egyszerüen csodálatos, legalábbis engem lenyügöz hogy milyen részletes a város.
(kivéve a fák)A textura MID/HIGH váltással úgy tünik sokat nem nyersz, de ha az elöbb említett nagyfelbontásnál el kezdjük feltolni a viewdistancét és az árnyékrészletességet is (ez is fps zabáló!!!) akkor a beállító képernyőnél is lehet látni, hogy a háttérben fetünedeznek a részletek. Éjszaka megjelennek a távoli lámpák, árnyékok, stb.
A közeli képelemek látványa nem nagyon változik, vagy nem látványosan, de az összkép jelentősen javul. legalábbis nálam.
Aztán van mikor behomályosodik a háttér.... szerintem bug, mert elmegyek a beállításokba eggyel arréb piszkálom a viewdistancét, space.. és megint minden éles.
-
bendzso
senior tag
válasz
Thauglor #12817 üzenetére
Na, megtaláltam:[link]. Itt nézz körül.
"Ismert hibák javítása
2008-12-15
> Ha ATI videókártyád van ellenőrizd, hogy a Catalyst Control Center-ben található "MipMap Detail Level" csúszka minden esetben "Quality" értéken van-e. Mert ha nem így van, akkor ez textúrahibákat okozhat."
Új hozzászólás Aktív témák
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest