Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
-Rolika- #1736 üzenetére
"Valaki esetleg találkozott ilyen problémával?"
Aha, úgy hívják Codemasters. Amikor az én hibámra kerestem rá (Alt+Tab után visszalépve a játékba nagyon durván leesik az fps), akkor tonnaszám találtam fórumokon panaszkodást arról, hogy ez random is megtörténhet (bármelyik Grid vagy Dirt játékban). Sajnos ennyi telik a fejlesztőktől.
Én már letöröltem ezt a részt (nem emiatt), elkönyveltem buktának. Az előzetes videók alapján nem tűnt fel, hogy roncsderbit vásárolok. Én túraautó bajnokságot akartam végigjátszani, aztán kiderült, hogy itt kőkemény roncsderbiről van szó.
Az égvilágon semmi kihívás nincs a játékban még maximum nehézségen sem. Értelmetlen jófiúsan vezetni, ha nem te repülsz bele a másikba, hogy szarrá zúzva kilökd a francba a pályáról, akkor veled teszik meg a többiek. Így viszont ha elég jól zúzol, akkor egyetlen körön belül az utolsó helyről feljöhetsz az elsőre, hogy végigásítozd a maradékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest