Hirdetés
- OLED TV topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Direkt kihangsúlyozom, hogy: Szerintem!
Inkább légpárnásak (lebegősek, hajókázósak, úszósak, vagy mittudomén milyeneknek becézitek az 1-ben az autók viselkedését) legyenek, mint ilyen irányít6atlan szarok!!!
Milyen az már, h a kanyarban veszek 1 ívet, +sem mozditok semmit és kb. 2-3 mp. után a kormányzás mozdulatlanságának ellenére 1szerűen befordul és megy a falba, korlátba szakadékba (XBOX 360-as konti)???
Képzeld el ugyanezt az úton vezetés ill. kanyarodás közben!
1szerűen nonszensz! 

-
zolee5016
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Mai napig tolom az 1 -et BE va töltve LINK
más az egész,hiszen ott kategórián belül kaptál más-más viselkedésű ,fizikájú autót
Chevi-bmw,Gt1 bem Aston-corvette,stb..ami fix volt az a nyitott,meg a tuscan.....Nekem pont az az érzésem,itt a Grid2 -ben pont a tapadósabb autók maradtak ki,és az egész 2 olyan tuscan challenge-s.....
nem úgy tapad,..itt is a 2 ben dallaráztam (épp ott tartok) talán az a ketgória az ami egy az egybe ugyanaz....de a többi autó- nál ....
Emlékek, nem emlékek,de szabadabb volt a kocsiválasztás,és kategórián belül vehetted fel a stilusodnak megfelelő autókat...
Jó ez a 2 tetszik...grafika odavág,új pályák stb....meg még az elején is vagyok....de valami hiányzik...és az AI
bizony tényleg néha kritikán aluli......
de jönnek a javitások,patchek ,és majd beáll ez is....jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1szerűen nonszensz!