Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Akkor bocs, tényleg a videóra értelmeztem (talán ha kicsit jobban kibontod, akkor nem értettem volna félre)!

Általában pedig igyXM nem neki menni a másiknak, remélem az azért látszik is (kivétel, aki +érdemli)!

Ezért szokott lenni az, h tolom, tolom, aztán ha +untam a "gyökereket", akkor készítek privát szobát, ahol azért általában már nyugisabban lehet menni!

A HardCore az általad Mlített (Azért kell a full törés és a 0 flashback, hogy leszokjanak az emberek arról, hogy majd a falról visszapattannak a kanyarban.) előnyök reményében jött létre, de nem jött össze, a "gyökerek ugyanúgy jelen vannak és ugyanolyan "gyökerek"!

Privát szerón + azt lehet beállítani, amit akar a többség (kivéve a Coll: OFF, mert arra + én vagyok nagyon nehezen rávehető, vagy esetleg csak kivételes esetben 1-1 menetre)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest