Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi!

Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tea
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest