Hirdetés
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
beefjeez
üzenetére
Nem lehet, fikázni könnyebb.
Először nekem is furcsának tűnt az egész, de vettem a fáradságot és megtanultam kezelni ahelyett, hogy egész nap a fórumon sírjak. S mit ad isten, multiban is inkább az elejében vagyok, semmi másról nem szól az egész, mint gyakorlásról. Ekkor már következetes lesz az autók viselkedése, csak ki kell ismerni őket. Nem valósághű, és valóban driftelős, de ezt is lehet ügyesen csinálni.
Őszintén szólva rettenetesen unom, hogy minden nap ugyanazok a körök vannak a topikban (természetesen mindenkinek lehet véleménye, ezt egy percig sem vitatom): a steam szar, a grafika sárgás meg szar, az autók szarok, a pályák szarok, az irányítás szar, a fizika szar. Oké, az ember megérti elsőre is. Ráadásul ez mind vélemény, lehet, hogy másnak épp frankó az, ami nektek szar. Ja, a "nem kötelező olvasni a topikot" c. frázist ismerem, előre szólok.
Lényeg ami lényeg, páran szerencsére leszünk online, ahol igenis lehet élvezetes versenyeket futni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Háztartási gépek
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Epic Games
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Total Commander
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először nekem is furcsának tűnt az egész, de vettem a fáradságot és megtanultam kezelni ahelyett, hogy egész nap a fórumon sírjak. S mit ad isten, multiban is inkább az elejében vagyok, semmi másról nem szól az egész, mint gyakorlásról. Ekkor már következetes lesz az autók viselkedése, csak ki kell ismerni őket. Nem valósághű, és valóban driftelős, de ezt is lehet ügyesen csinálni.