- Hisense LCD és LED TV-k
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
Big!
Itt nem vagyok regisztrálva, de írj emailt.
kukucs@freemail.hu. A napokban küldöm neked a cuccost. Nekem a létező összes driver megvan Gravisra, volt síma, pnp is.:-) sőt meg is vannak.
Szal írj. Gábor -
Adi
senior tag
Hogy az új Windowsokkal mennyire műxik, azt nem tudom, de anno Win98-hoz volt egy olyan trükk, hogy ISAPNP init után WSS codec drivert kellett telepíteni (tkp. a WSS is az AD1848, majd késöbb a CS42xx chipet használta, ezek voltak pl. a Gravis Maxokon) és akkor azzal legalább a DSP része ment jól. [L]http://utopia.a1.nl/[/L] esetleg. :)
Amúgy meg tegyél föl Linuxot, azzal rotyog kellemesen. :) Most épp a Max van a gépben, a PnP-m és az Ace egy kartondobozban pihengetnek. :D -
Big
csendes tag
Hali népek! Nagy problémám lenne... Van nekem egy régi jó káryám, Gravis PNP Pro, csak egy kis baja van. A video fájloknál, ha nem szabványos (teszem azt 48000 khz) a hang, akkor az egész videofolyamot húzza. Mivel drivert már rég nem ad ki a gyártó ('97) nekiálltam nem hivatalos drivert keresni. Van, de sajna csak linuxhoz. Szóval ha valaki tud megoldást nekem, (és nem azt, hogy vegyek egy másik kártyát (mert azt is néztem, de most éppen nincs 30e Kp-m)) azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is!
Big
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest