Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Legközelebb pedig használd a keresőt mielőtt új topikot nyitsz!
-
Kris89
újonc
Sziasztok!
A szituáció a következő:
Volt nékem egy MSI NX8800GTS vidikarim, mér régen kaptam használtan nem én választottam, lényeg volt, hogy legyen valami.
Miután kimúlt, egy hozzáértő ember ajánlásával beszereztem egy Geforce GT 630-at, Gainward, 2GB.Amire én használom a gépet, az a digitális illusztrációk készítése, nem játszok, csak photoshoppot nyomom rajta egy bambooval, a négyszeres memória növekedést élvezem is, viszont, a csatolt képen látható jelenség áll fent a csere óta. Bal oldali az alap, jobb oldali emelt kontraszt, hogy jobban látható legyen a lényeg. Az úgy nevezett 'grádiens' átmenetek minősíthetetlen módon képződnek, ezáltal a színezési folyamatot kivitelezhetetlenné téve. A gyönyörű sima két szín közötti átmenet helyett ez van. A vörös tartalmú színeknél a legdurvább.
A legalsó 'csíkozódás' pedig mentés után jön létre (psd-be mentem, megnyitom ujra és ilyen?!)
Photoshoppot újraraktam, driverek frissek.
A monitorom egy samsung syncmaster SA300, vga csatlakozóval, régi karival DVI atalakitoval ment, most vga-n van. (Nem tudom ez egyaltalan szamit e...)Ha valaki tudna egy biztos megoldást, vagy legalább egy magyarázatot, megmentene a további hajtépéstől.
Beállítás kérdése, vagy egyszerűen rossz a kártya?Köszönet,
Ez talán kevésbé tömörített:
http://kepfeltoltes.hu/view/140820/problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest