Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Hát én konkrétan úgy emlékszem szerveráthelyezés volt, péntek este elvileg egy 6-12 órás leállás lett volna, ezért lett volna a futam szombaton, de biztos gubanc volt, és mivel azt mondták, szombat 18:30-ig lehet kvalizni, és nem lehetett, csak péntek estig, ezért inkább kitolták a következő verseny idejére, hogy senkinek az érdekei ne sérüljenek.

-
joergie
őstag
Elsiklottam felette, mert két üzenetem jött akkor, és csak a legfelsőt figyeltem. már énis benn vagyok. meg jön még joey16, neki elküldöm gpro-ban az üzit amit benőkétől kaptam...amint hivatalosan is csatlakozik.
Lezárom a csapatnévakármit. PH! Fan Club oszt' jónapot. nem tökölünk rajta.
viszont elég gáz a helyzet pilóták terén. mit csináltatok ti elmúlt évadban? mindenkinek a pilótájának nulla motivációval 85ös OA-on kéne állnia a pilótának. vagy legalább 80 felett... -
DopeBob
addikt
Ő most a "szerencsés" kicsit talán kövér

Mire érdemes tréningeznem? Most az utolsó kettő az a koncentrációt fejlesztette
Overall: 89
Concentration: 142
Talent: 135
Aggressiveness: 21
Experience: 54
Technical insight: 56
Stamina: 20
Charisma: 98
Motivation: 166
Weight(kg): 90
-
joergie
őstag
Logikus lenne a charisma a sponzortárgyalásokra, de nyilván neked van igazad, mi köze hozzá. De a kérdés még mindig fennáll, mi a fenét csinál a charisma? mostani pilótámnak 210, de nem látom miben lenne jobb a pilóta. ugyanúgy nem tud előzni. sponzor tárgyalás sem halad gyorsabban...
-
joergie
őstag
többet számít a pilóta rookie-ban mint a kocsi. meg lehet magas riskkel megy. ebben az esetben lehet pénzügyileg jobban megéri magas riskkel alacsonyabb szintű verdával menni, mint alacsony riskkel, erősebb verdával. Ha magas a pilótája tapasztalata, akkor magasabb riskkel sem kopik annyira a verda.
Rookie-ban a 96os pilóta elég jónak számít. Ha kevés a pilótád motivációja, sportpszichológus edzéssel, illetve szerződéshosszabbítással tudsz extra motivációra szert tenni, az sokat tud dobni az időkön. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Hát kíváncsi vagyok. Elég szoros a csoportunk sajnos, van pár "öreg motoros". Jó lenne valahogy feljutni.