Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Javallom ha itten elsz piszkos kis falunkban akkor vandorolj el hozza megeri!!!
hat probaljuk habar termeszetesen nem en jottem ra a nyocra hanema lanyok, nem fontossagi es nem mertek szeritn
1 fahej
2 bazsalikom
3 oregano
4 so
5 bors
6 talan kakukkfu
es ha meggebedek akkor sem gyun tobb eszembe ma a kakukkfu semmbiztos de rakerdezek a lanyoknal
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
van egy tradicionalis recepytje 15-20 fuszerbol abban asztatgassa a hust egy darabig! es utanna fuzi fel! a joghurt pedig sajat torzs es csak fokhagymaval keveri a fuszereket nem arulja el, de eddig 8-at sikerult belole azonositani! ellenebn mostannaban ujitott, a sawarma megmaradt, es csnal ojjat, hogy a bepacolt csirkelmelleket egyben suti ki, nalam nagyon begyuttt!!!
udv
neduddki -
adripet
csendes tag
ouzo: ánizslikőr, nekünk valami színezett formában adták, enyém rózsaszín volt, a barátomé kék.
sztifádó: marha vagy borjúhúsból készült sült, ecet, bor, paradicsom, babérlevél, rozmaring felhasználásával
muszaka: szerintem ez a legfinomabb kajájuk, rakott sült padlizsán, burgonya, paradiscom,darált hús, hagyma, besamell szerű sajtmártással leöntve.
tzatziki: reszelt uborka és spéci görög joghurtból készült krémszerü saláta, sült zsemléhez fogyasztják, előételként. ha ott sütik a zsemlét, akkor fennséges.
kefta: húsgombócok
szuflaki: nyárson sült rablóhús szerüség. a pác illata már becsalogat az étterembe.
görög saláta: szerintem nagyon finom, bár én szeretem az olívabogyót is, de az csak díszítés szinte benne, én legalábbis keveslem :)) -
Phantom
tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Hello
Az a bizonyos ''Traki'' inkább Raki lesz. Én személy szerint imádom. De ne boltit vegyél, olyat itthon is kapsz. Inkább tudd meg, hol főzik házilag, és ott vedd meg. _Minden pénzt megér!_
Amúgy ha jól emlékszem, szőlőből készítik. Én anno decibel áthoztam néhány másfél literes műanyagflakont a határon, telve ezzel az isteni nedűvel. Mit mondjak? Volt, amelyik egy fél nap alatt kiürült. Pedig csak ketten voltunk rá...
Ja: és nem leszel tőle másnapos (tapasztalat.)
Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest