- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #7 üzenetére
Nekem mai napig az első Genes G7 em van 32" es nagyon jó monitor. Nincs miért váltanom.
-
VTom
veterán
Nekem volt anno tőlük egy Agon AG352UCG-m, a valaha volt egyik legjobb monitorom volt. Brekk szerint a kalibrálás után jobbak voltak a színei, mint a legtöbb IPS-nek.
Valószínűleg az is nyomott a latba, hogy az azért egy magasabb árkategóriájú monitor volt akkor, lehet, hgoy jobb panelekkel szerelték őket, de összességében én nagoyn elégedett vagyok a márkával, jelenleg is van tőlük egy 27" 4K-s, ár/érték arányban nagyon jó márka szerintem. -
HELLAFLUSH
őstag
-
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Örülök neki!
Amúgy az Nvidia és az AMD kártya is tud kép élességet kezelni, nem csak játékban, hanem asztal alatt is. -
sfefe
addikt
El lehetne végre felejteni ezt a hülye hajlítást.... semmi értelme...
VA-t meg szerettem.... VA -ban lenne sík kijelzős lehet azt vettem volna...
( IPS nem jön be )
(Most váltottam Oledre hát ez pöpec) -
HELLAFLUSH
őstag
Ár/értél arányban valóban jók.
Nekem eddig 3 AOC-m volt: egy CQ27G2U (VA), egy 24G2U (IPS) meg volt még valami nagyon régen...az előbbivel inverz ghosting problémám volt meg alacsony fényviszonyok között a sötét jeleneteknél bevilágítás volt 3oldalból, az utóbbival viszont semmi gondom nem volt.
A legnagyobb problémám az AOC monitorokkal az az, hogy az élességet nem lehet állítani rajtuk. -
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Jó monitorok egyébként, de VA panel nálam válalhatatlan volt. Brutális ghosting volt rajta, feketétek durván maszatolta sajnos. IPS-ben bevált viszont nálam.
-
HELLAFLUSH
őstag
Az AOC dizájn olyan mint a LADA...vagy 50éve semmit sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest