Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #7 üzenetére
Nekem mai napig az első Genes G7 em van 32" es nagyon jó monitor. Nincs miért váltanom.
-
VTom
veterán
Nekem volt anno tőlük egy Agon AG352UCG-m, a valaha volt egyik legjobb monitorom volt. Brekk szerint a kalibrálás után jobbak voltak a színei, mint a legtöbb IPS-nek.
Valószínűleg az is nyomott a latba, hogy az azért egy magasabb árkategóriájú monitor volt akkor, lehet, hgoy jobb panelekkel szerelték őket, de összességében én nagoyn elégedett vagyok a márkával, jelenleg is van tőlük egy 27" 4K-s, ár/érték arányban nagyon jó márka szerintem. -
HELLAFLUSH
őstag
-
RobbyJr
addikt
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Örülök neki!
Amúgy az Nvidia és az AMD kártya is tud kép élességet kezelni, nem csak játékban, hanem asztal alatt is. -
sfefe
addikt
El lehetne végre felejteni ezt a hülye hajlítást.... semmi értelme...
VA-t meg szerettem.... VA -ban lenne sík kijelzős lehet azt vettem volna...
( IPS nem jön be )
(Most váltottam Oledre hát ez pöpec) -
HELLAFLUSH
őstag
Ár/értél arányban valóban jók.
Nekem eddig 3 AOC-m volt: egy CQ27G2U (VA), egy 24G2U (IPS) meg volt még valami nagyon régen...az előbbivel inverz ghosting problémám volt meg alacsony fényviszonyok között a sötét jeleneteknél bevilágítás volt 3oldalból, az utóbbival viszont semmi gondom nem volt.
A legnagyobb problémám az AOC monitorokkal az az, hogy az élességet nem lehet állítani rajtuk. -
RobbyJr
addikt
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Jó monitorok egyébként, de VA panel nálam válalhatatlan volt. Brutális ghosting volt rajta, feketétek durván maszatolta sajnos. IPS-ben bevált viszont nálam.
-
HELLAFLUSH
őstag
Az AOC dizájn olyan mint a LADA...vagy 50éve semmit sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest