Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Ezzel próbálkoztam, köszi :))
Többiek...? -
MUŁĐER
addikt
Én már sokat keresgéltem...(főleg sexképeket,de ez most mind1:DDD),szóval minél rövidebben írd be a keresett szót.A te esetetben pl.:hologram matrica valódisága vagy csak hologram matrica....sokat kell tökölni mire megtalálod,de nincs más mód sajna...:(
vagy esetleg próbáld meg másik keresővel,altavista.com pl
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Többször elhangzik egy-egy kérdésre válaszként, hogy ''google'' (vagy PHoogle :) ).
Talán nem én vagyok az egyetlen, aki boldogul ugyan valamicskét ele, de gyakran mégsem azokat az eredményeket kapja a kereséskor, amit szeretne (magyarul nem találja meg, vag nem egészen, amit keres).
Aki nagymenő, tapasztalt pávör júzer, aki a guglit keni-vágja, nem adna egy-két tippet, hogyan is kell használni...?
Illetve, konkrétan amit most keresek, és nem találok, abban segítene valaki...?
Olyan eszközt keresek, ami (mondjuk CD-n, útlevélen, akármin) a hologram matrica valódiságát tudja vizsgálni. Vagy mondjuk kellő irányból és módon körbevilágítgatja a hologramot, valahogy csinál képet és azt össze tudjuk hasonlítani a ''master''-rel, vagy van hozzá egy SDK amiben van ilyen lehetőség is.)
Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest