Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Ti 12 vagy 50mpx módban fotóztok? Én próbáltam mindkettőt, de többségében a 12mpxen szerintem jobb képeket készített. Főleg kevés fény mellett az 50mpxes képek könnyebben elmosódtak. Ugyanakkor ideális körülmények közt készült képek esetében az 50mpxes részletgazdagabb, bár ez leginkább belenagyítva tűnt fel, alap felhasználás esetén például szociális médiára töltve nem igazán van különbség. Illetve azt figyeltem meg még, hogy a Google fotókra feltölve az 50mpxes képekből 10-15mpx lesz. Bár ez lehet hogy csak a mentés gazdaságosabb beállítása miatt.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan tokot ajánlani ami üvegbarát? Sajnos a Spigen Air felnyomja az üvegfóliát. Képek alapján meg nehéz megítélni hogy mennyire lóg a kijelzőre.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy Pixel 8 pro-nak. Remélem legalább olyan jó lesz mint az elődje. Egy 7 pro-t váltott. Ami a mai napig tökéletes, csak kíváncsi vagyok mennyivel jobb a 8 pro kamerában. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
ma Laposabb, drágább, okosabb elődjénél és a Google azt ígéri, hét évre rendezkedtek be.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest