Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Meg terveztem az utam Google map ban PC-n, elkuldtem telefonra hogy majd azon menjek. De szinte legvonalban adja meg az utat a cel varosig, nem ugy ahogy en terveztem meg, ennek mi a baja?
A masik hogy probaltam az hogy a telefonon akartam megtervezni az utat a google maps-on, de ott meg nem enged azt hiszem olyan 10 koruli pontot megadni az utazashoz, ami elengedhetetlen,mert ha nem adom meg, akkor keresztbe akar vezetni a terkepen, legvonalba a cel fele. Miert nem lehet megadni tobb koztes pontot? Az ideg szet vet, 4 oraja baszakodok ezzel. 2000 km es skociai utat tervezek,de egyszeruen nem engedi a terkep hogy meg tervezzem 100% osan. Sygicnek elo kell fizetni a travel valtozatara amugy nem tudom elkuldeni a terkepet a telefonra amit PC-n terveztem. A Goggle maps, nem enged 10 nel tobb koztes pontot. Igy hogy tervezzek utat ,de most komolyan!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest