Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Meg terveztem az utam Google map ban PC-n, elkuldtem telefonra hogy majd azon menjek. De szinte legvonalban adja meg az utat a cel varosig, nem ugy ahogy en terveztem meg, ennek mi a baja?
A masik hogy probaltam az hogy a telefonon akartam megtervezni az utat a google maps-on, de ott meg nem enged azt hiszem olyan 10 koruli pontot megadni az utazashoz, ami elengedhetetlen,mert ha nem adom meg, akkor keresztbe akar vezetni a terkepen, legvonalba a cel fele. Miert nem lehet megadni tobb koztes pontot? Az ideg szet vet, 4 oraja baszakodok ezzel. 2000 km es skociai utat tervezek,de egyszeruen nem engedi a terkep hogy meg tervezzem 100% osan. Sygicnek elo kell fizetni a travel valtozatara amugy nem tudom elkuldeni a terkepet a telefonra amit PC-n terveztem. A Goggle maps, nem enged 10 nel tobb koztes pontot. Igy hogy tervezzek utat ,de most komolyan!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Amazfit Cheetah okos óra
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest