Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Van egy google home mini, ami rendben működik. Van arra lehetőség, hogy hozzákapcsoljak egy tabletet képernyőként? Pl. ha kíváncsi vagyok az időjárásra, akkor a tableten megjelenne az előrejelzés!
-
fPApi
őstag
Van egy csomó xiaomi eszközöm (lámpák, konnektorok, hőmérséklet és páratartalom szenzorok). Beállítottam az integrációt, de csak a lámpákat és a konnektorokat hozta át, a szenzorokat nem. Meg lehet valahogy oldani, hogy a szenzorokat is tudjam itt kezelni?
-
fPApi
őstag
A Google Home nem éri el a telefonom. Ha megkérem pl., hogy csörgesse meg, akkor mondja, hogy OK, csörgeti, de nem történik semmi. Gondolom valamilyen engedély(eke)t kellene megadnom, de nem tudok rájönni, hogy melyiket. Tudja ezt valaki?
-
fPApi
őstag
Magyar rádiók (pl. Petőfi) játszására hogyan lehet rábírni a Google Home-ot?
-
fPApi
őstag
válasz
vegyszer #206 üzenetére
Nekem is össze van kötve a MI Home-al. A Mi LED Ceiling Light-ot rendben vezérli, viszont van egy Mi LED Desk Lamp, ami nem akar működni. Ami fura, hogy megjelenik a Google Home-ban rendesen, de ha bármit akarok vele, akkor azt írja, hogy "Not responding". A MI Home-ban működik rendesen. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest