Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
egyáltalán nem biztos, de én hasonlót sem találtam még drive-ban, de a nem tudásom nem jelenti, hogy úgy is van
-
nfsu17
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szerintem semmi ilyen nincs.
Én gyakran osztok meg, sosem tudom ki mikor mit tölt le és ha az információk fülre megyek egy képen pl. akkor is csak azt látom mikor osztottam meg, mikor töltöttem fel, tehát amit én csináltam.
Persze ettől még lehet, de én nem tapasztaltam.Magnat
Ha megosztod a mappát, ami gondolom nem üres, akkor azt ő a te tárodról éri el, az övét max akkor foglalhatná, ha lementené azt a saját mappájába. Amíg csak nézegeti, addig nála nem foglalhat helyet.
Tudtommal google fiók sem kell, ha valaki pl "link megosztása bárkivel" módon oszt meg, akkor a linken lévő dolgokat simán látja, nem kell bejelentkezni google fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest