Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdéssel fordulnák hozzátok a gondom a következő volna: kaptam windows live email fiókon keresztül google driveos linkeket bizonyos képekről, na már mint most 2 hete gond nélkül megnyitottam a linkeket és kitudtam nagyítani a képeket google chrome böngészővel. Ma ott tartok, hogy most is gond nélkül megnyitom a linkeket google chrome böngészővel, viszont nem tudom kinagyítani a képeket. telepítettem fel google driveot a gépemre, valamint hozzá rendeletem a gmailos postafiókomhoz, most a gmailre bejelentkezve gond nélkül kitudom nagyítani a képeket, viszont amint kijelentkezem a posta fiókomból, ugyanúgy nem engedi nagyítani. Én azt nem értem ha 2-3 héttel ezelőtt nem kellett gmailos email címmel belépni, ahhoz hogy kinagyítsam a google driveos képeket, akkor most miért kell. Valakinek esetleg van valami tapasztalat ez üggyel kapcsolatban. Kipróbáltam több gépen ugyanazokat a linkeket, képeket Win7 és Win XP-n is egyaránt és a problémám ugyanúgy megmaradt, csak gmailos fiókba bejelentkezve tudok képeket nagyítani, munkához kellene. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest