Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Ez a topic élőbb, mint a Google Photos-é, valamint, mivel nem Drive idegen kérdés, így hát itt kérdezem meg.
Néhány nappal ezelőttig OneDrive tárhelyet használtam fotók mentésére. Ez az "örökség", még a WP-s időszakomból maradt meg nálam.
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.
Nos, ezt szeretném kivitelezni Google Fotókkal.
Mivel a Drive tárhelyet használom már régebb óta dokumentumok szinkronizálására, mint az MS megoldását fotókra, így tudom, hogy ott ez megoldható.
De a Google-nél a fotók efféle szinkronizálására még nem találtam megoldást, beállítási lehetőséget a nem oly' rég óta "Backup and Sync" néven futó program opcióiban.Ki tudnátok okosítani, hogyan lehet ezt kivitelezni?
Köszönettel,
zsoltip
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- Viccrovat
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.